Bel gratis: 0800 - 023 29 75
Samenwerking apetito en Espria

apetito en Espria slaan de handen ineen

06-12-2018 |
         

apetito B.V. is per 1 november jl. een meerjarige overeenkomst overeengekomen met Espria die de verzorging van alle hoofdmaaltijden voor de bewoners/cliënten van de merken Icare, GGZ Drenthe, De Trans en Zorggroep Meander behelst. Hiertoe heeft apetito de centrale keuken “de Korenmaat” inclusief al het personeel, van Espria overgenomen. Na een intensieve voorbereiding, zijn de handtekeningen afgelopen maandag onder het contract geplaatst.

Espria
“Eten en drinken is uitermate belangrijk voor onze organisatie. We zijn daarom blij dat we hierin kunnen samenwerken met een professionele partner als apetito, waar kwaliteit, betrouwbaarheid en lekkere en gezonde maaltijden gewaarborgd zijn. Een groot aantal locaties wordt nu al beleverd via de Korenmaat en dat aantal kan in de toekomst nog groeien. Wij hebben de ambitie om de samenwerking te intensiveren in de komende jaren en onze cliënten en collega’s optimaal te laten genieten van de mogelijkheden”, aldus Arthur Notermans – lid raad van bestuur.

apetito
Julius Rorink – algemeen directeur: “Met trots en tevredenheid treden we nu naar buiten met deze samenwerking. Dankzij efficiencyverbeteringen zijn we in staat een financieel voordeel te realiseren voor Espria en zodoende een bijdrage te leveren aan de zorg. De overname van de Korenmaat geeft ons bovendien nog meer mogelijkheden om de cliënten van Espria in hun wensen te voorzien. Bovendien biedt het ons kansen om met name in Noord-Nederland ons ontzorgingsconcept nog verder uit te rollen.”

Nieuwsbriefinschrijving