Bel gratis: 0800 - 023 29 75
Gouden Bordjes 2016

Stichting Eykenburg valt in de prijzen bij de Gouden Bordjes 2016

01-07-2016 |

Stichting Eykenburg is op 30 juni in de prijzen gevallen tijdens de Gouden Bordjes 2016.

Uit handen van sterrenkok Pierre Wind ontvingen "Het Zamen" en "Huize Eykenburg" van Stichting Eykenburg het zilveren en het bronzen bordje. In totaal zijn er 37 bordjes uitgereikt aan zorg- en welzijnsinstellingen. De bordjes worden ieder jaar uitgereikt aan Haagse zorg- en welzijnsinstellingen met de beste maaltijd in de meest gastvrije en sfeervolle omgeving. Dit jaar vond de feestelijke uitreiking plaats in woonzorgcentrum het Zamen van Stichting Eykenburg.

Stichting Eykenburg werkt al jarenlang samen met apetito – producent van kant-en-klare vriesverse maaltijden en maaltijdcomponenten -  en heeft met het ontzorgingsconcept van apetito een professionele visie ontwikkeld op eten, drinken en gastvrijheid.

Het ontzorgingsconcept van apetito

Met het ontzorgingsconcept biedt apetito zorginstellingen een eenvoudig te implementeren totaaloplossing voor de maaltijdvoorziening. Zo kunnen zorginstellingen met een minimale personele inzet zorgdragen voor een smakelijke en kwalitatief hoogwaardige maaltijdvoorziening, waarbij flexibiliteit, budgetzekerheid en behoud van eigen identiteit de kernwoorden zijn.

Nieuwsbriefinschrijving