Bel gratis: 0800 - 023 29 75
Smakelijk eten!

Nieuw assortiment "Dineren à la Carte"

02-11-2015 |

apetito brengt vandaag haar nieuwe catalogus “Dineren a la carte” uit. Het nieuwe assortiment bevat vele nieuwe en vernieuwde maaltijden.

Meer keus

Het nieuwe assortiment biedt meer mogelijkheden voor mensen die aan een dieet gebonden zijn. “Zo hebben we het aanbod glutenvrije maaltijden uitgebreid. Mensen die zich aan dit dieet moeten houden, bieden we hiermee nog meer variatie in hun eetpatroon.” Dit zegt Bas Lammertink, marketingmanager bij apetito. “Daarnaast hebben we op veler verzoek van onze maaltijdgebruikers traditionele gerechten als een runderstoofpotje, pannenkoeken met spek en bruine bonensoep opgenomen in het assortiment. Pasta carbonara en eendenvlees in zoetzure saus hebben we toegevoegd aan onze internationale gerechten. Daarnaast zijn er ook nieuwe visgerechten,  natriumarme maaltijden en veel meer.”

Lekker en bewust eten

Het assortiment van apetito biedt veel variatie waardoor voor iedere smaak een passend gerecht te vinden is. “Afwisseling zorgt voor een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon. Bij de samenstelling van het assortiment houden wij daarom rekening met de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Daarnaast houden wij bij het ontwikkelen van onze maaltijden rekening met een verantwoord zoutgehalte, waardoor ze bijdragen aan een gezonder eetpatroon”, aldus Bas Lammertink.

Bekijk de nieuwe catalogus Dineren "à la Carte" catalogus online >

 

 

 

Nieuwsbriefinschrijving