Bel gratis: 0800 - 023 29 75
Nieuw assortiment: winVitalis

Nu te bestellen!

11-03-2020 |

Omdat iedereen van een maaltijd moet kunnen genieten, presenteren wij met trots ons nieuwe assortiment winVitalis met gepureerde en gemalen maaltijden!

Wat is er vernieuwd:

  • Nieuw: broodmaaltijden
    Wij hebben aan het winVitalis assortiment 2 varianten gepureerde broodmaaltijden toegevoegd. Ideaal als ontbijt, lunch of als tussendoortje. De gepureerde broodmaaltijden zijn zacht van structuur en teruggebracht in herkenbare vorm. Hiermee vormt het een prima alternatief voor bijvoorbeeld pap of drinkvoeding.
  • Gemalen maaltijden
    Onze koks en diëtisten hebben maar liefst 14 nieuwe gemalen maaltijden ontwikkeld. Ze zijn zowel in samenstelling als in structuur en smaak sterk verbeterd. De gemalen maaltijden zijn daarnaast vanaf 2 maart 2020 ook per stuk te bestellen!
  • Gepureerde maaltijden
    Naast de gemalen maaltijden en de broodmaaltijden introduceren we ook 10 nieuwe gepureerde maaltijden waarin nieuwe componenten zijn verwerkt zoals koolrabi, rijst, “patat” en gebakken aardappelen met ui.

Bij de ontwikkeling van deze maaltijden is extra aandacht besteed aan het uiterlijk. Enkele componenten zijn namelijk voorzien van een optisch bak en braad effect, wat zorgt voor een bevordering van de eetlust en de smaakbeleving.

Benieuwd wat er op het menu staat? Bestel online of neem een kijkje in de winVitalis catalogus!

Wij wensen u alvast smakelijk eten!

Nieuwsbriefinschrijving