Bel gratis: 0800 - 023 29 75
Pieter van Foreest kiest voor apetito

Pieter van Foreest kiest voor apetito

24-12-2018 |

Denekamp, 24 december 2018 – Na een uitgebreid selectieproces heeft Pieter van Foreest gekozen voor apetito B.V. als huisleverancier voor alle voeding en boodschappen binnen haar locaties. Op 13 december jl. hebben beide partijen daartoe een meerjarenovereenkomst ondertekend.

Op basis van haar nieuwe visie op eten en drinken waarin de behoefte van de cliënt centraal staat, heeft Pieter van Foreest gekozen voor een overeenkomst met apetito, dat in deze samenwerkt met Gewoon Lekker Thuis en Telesuper. Als hoofdaannemer zal apetito de levering van de vriesverse maaltijdconcepten verzorgen, Gewoon Lekker Thuis de koelverse maaltijden en Telesuper de boodschappen.

Roland Jakobs – directeur sales: we zijn trots en tevreden dat we na een intensieve voorbereiding op 3 december jl. gestart zijn met de verzorging van de maaltijden en boodschappen op de locaties. Met deze combinatie hebben we een goede aansluiting gevonden op de voedingswensen van de cliënten en vertrouwen we erop een langdurige samenwerking aan te zullen gaan met Pieter van Foreest.

 

Over Pieter van Foreest
Pieter van Foreest biedt een breed pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdrop en Westland. De organisatie telt ongeveer 25 locaties, biedt thuiszorg, Hulp in de huishouding en diverse services en diensten. Er werken 3.400 medewerkers en mogen rekenen op de ondersteuning van zo’n 2.400 vrijwilligers.

Over apetito
apetito B.V. is onderdeel van de apetito-groep, een familiebedrijf dat in 1958 is opgericht. apetito is actief in Duitsland, Nederland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Canada. Als toonaangevend producent van vriesverse maaltijden en maaltijdcomponenten, kookt de apetito-groep in Europa dagelijks voor meer dan 1,3 miljoen mensen. Het hoofdkantoor voor Nederland is gevestigd in Denekamp. Met servicecentra in Drachten, Enschede, Sittard, Nootdorp en Veenendaal beschikt apetito over een logistiek netwerk met landelijke dekking. Kijk voor meer informatie op www.apetito.nl.

Nieuwsbriefinschrijving