Bel gratis: 0800 - 023 29 75
Ons managementteam

Ons managementteam

Bij apetito zijn vele enthousiaste mensen werkzaam die zich dagelijks inzetten om u, onze klanten, te laten genieten van de beste maaltijden en de beste service. Namens hen, stelt het managementteam zich aan u voor.

Julius Rorink -                           Algemeen Directeur

Julius Rorink - Algemeen Directeur

 

Als specialist op het gebied van marketing, sales en business development kan Julius bogen op een ruime commerciële ervaring die hij heeft opgedaan bij verschillende internationale bedrijven.
Sinds 2017 is hij werkzaam bij apetito en als lid van de directie verantwoordelijk voor de afdeling marketing en de commerciële activiteiten binnen de extramurale markt.

“Naast kwaliteit, service en betrouwbaarheid maken mensen het verschil. Dát is apetito.”

Roland Jakobs - Directeur Sales

Roland Jakobs - Directeur Sales

 

Roland is meer dan 20 jaar werkzaam binnen foodservice en heeft in die jaren veel kennis en ervaring opgedaan van complexe verandertrajecten binnen de zorg.
Sinds 2012 is hij werkzaam bij apetito en in zijn huidige functie als lid van de directie verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten binnen de intramurale en extramurale markt.

"Partnership met apetito begint met vertrouwen.”

 

Jan Bijkerk - Directeur Logistiek & Facility

Jan Bijkerk - Directeur Logistiek & Facility

 

In de afgelopen jaren heeft Jan ruime kennis en ervaring opgedaan op het gebied van logistiek, facility en klantenservice.
Sinds 2007 is hij werkzaam bij apetito en in zijn huidige functie als lid van de directie verantwoordelijk voor logistiek en facilitaire zaken.

“Niet in elke kans moeilijkheden zien, maar in elke moeilijkheid kansen……”

 

Gerrit Demmer - Manager klantenservice

Gerrit Demmer - Manager klantenservice

 

Als specialist op het gebied van customer care heeft Gerrit veel ervaring in het klantgericht optimaliseren van processen. Alles met de focus op de klant.

Sinds 2008 is hij werkzaam bij apetito en als manager klantenservice verantwoordelijk voor de organisatie die het contact met onze eindgebruikers onderhoudt.

"Wij zijn er voor u!"

Bas Lammertink - Marketingmanager

Bas Lammertink - Marketingmanager

 

Binnen de FMCG markt heeft Bas zich ontwikkeld als expert op het gebied van marketing, communicatie en assortimentsbeleid.

Sinds 2004 is hij werkzaam bij apetito en als marketingmanager verantwoordelijk voor marketing binnen de intra- en extramurale markt.

"Een tevreden klant is en blijft de beste reclame!”

 

Anne-Marie van der Valk - Manager verkoop binnendienst

Anne-Marie van der Valk - Manager verkoop binnendienst

 

Met ruime kennis en ervaring op het gebied van B2B customer care is Anne-Marie een specialist als het gaat om het ontzorgen van klanten.

Sinds 2003 is zij werkzaam bij apetito en als manager verkoop binnendienst verantwoordelijk voor het contact met organisaties en begeleiden van logistieke stromen.

"Met plezier en vertrouwen onze klanten de allerbeste service verlenen!“

 

Nieuwsbriefinschrijving