Bel gratis: 0800 - 023 29 75

Nu zeer voordelig proeven!

Heeft u ook onze commercial gehoord en bent u nieuwsgierig geworden naar wat apetito u te bieden heeft? Maak dan nu extra voordelig kennis en vraag een proefpakket aan! Vul het formulier aan de rechterzijde in en ontvang voor slechts € 3,99 per maaltijd, 5 heerlijke maaltijden thuisbezorgd.

Van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten, wij bezorgen door heel Nederland dagelijks maaltijden aan huis. U kunt daarbij kiezen uit ruim 130 maaltijden, diverse soepen en desserts. Ook wanneer u door een dieet of voedingsgewoonte op zoek bent naar passende maaltijden, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerd. Wilt u weten waaruit u kunt kiezen? Kijk dan in onze webshop of vraag een catalogus aan >

Proefpakket standaard
Natriumarm
Glutenvrij

Speciaal dieet of voedingsgewoonte?

Volgt u een natriumarm dieet, kiest u dan voor ons proefpakket natriumarm. Alles zonder verplichtingen en zonder bezorgkosten. Volgt u een ander dieet of heeft u een bepaalde voedingsgewoonte? Klik dan hier voor de allergeneninformatie van de maaltijden in ons proefpakket.

Bestellen

Om het proefpakket te bestellen kunt u tussen 08:00 -18:00 bellen met onze klantenservice 0800 – 023 29 75 (gratis) of vul het formulier aan de zijkant van deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om het bezorgmoment af te stemmen. U ontvangt het probeerpakket uiterlijk binnen 1 week thuisbezorgd. Het exacte moment is afhankelijk van uw leverdag. Bij bezorging van het proefpakket wordt de catalogus met daarin ons assortiment met ruim 130 heerlijke maaltijden automatisch meegeleverd.

Bekijk hier de actievoorwaarden

Nieuwsbriefinschrijving