Bel gratis: 0800 - 023 29 75

Voordelig kennismaken

Heeft u interesse in de maaltijden van apetito? Maak dan nu extra voordelig kennis en vraag een proefpakket aan! Vul daarvoor het formulier op deze pagina in en ontvang 5 heerlijke maaltijden thuisbezorgd, voor slechts € 3,99 per maaltijd.

Standaard
Natriumarm
Glutenvrij
Vegetarisch

Speciaal dieet of voedingsgewoonte?

Volgt u een natriumarm dieet, kiest u dan voor ons proefpakket natriumarm. Alles zonder verplichtingen en zonder bezorgkosten. Volgt u een ander dieet of heeft u een bepaalde voedingsgewoonte? Klik dan hier voor de allergeneninformatie van de maaltijden in ons proefpakket.

Bestellen

Om het proefpakket te bestellen kunt u tussen 08:00 -18:00 bellen met onze klantenservice 0800 – 023 29 75 (gratis) of vul het formulier aan de zijkant van deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om het bezorgmoment af te stemmen. U ontvangt het probeerpakket uiterlijk binnen 1 week thuisbezorgd. Het exacte moment is afhankelijk van uw leverdag. Bij bezorging van het proefpakket wordt de catalogus met daarin ons assortiment met ruim 130 heerlijke maaltijden automatisch meegeleverd.

Bekijk hier de actievoorwaarden

Nieuwsbriefinschrijving