Bel gratis: 0800 - 023 29 75

Nu zeer voordelig proeven!

Met de maaltijden van apetito is het net of u thuis uit eten gaat. apetito bezorgt heerlijke maaltijden aan huis van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten. U kunt kiezen uit een assortiment met ruim 130 maaltijden, diverse soepen en desserts. Ook wanneer u door een dieet of voedingsgewoonte op zoek bent naar geschikte maaltijden, bent u bij apetito aan het juiste adres. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerd.

Voordelig kennismaken

U kunt nu heel voordelig kennismaken met onze maaltijdservice. Wij hebben hiervoor een proefpakket met 5 heerlijke maaltijden voor u samengesteld.

 

Proefpakket standaard
Proefpakket natriumarm

Speciaal dieet of voedingsgewoonte?

Volgt u een natriumarm dieet, kiest u dan voor ons proefpakket natriumarm. Alles zonder verplichtingen en zonder bezorgkosten. Volgt u een ander dieet of heeft u een bepaalde voedingsgewoonte? Klik dan hier voor de allergeneninformatie van de maaltijden in ons proefpakket.

Bestellen

Om het proefpakket te bestellen kunt u tussen 08:00 -18:00 bellen met onze klantenservice 0800 – 023 29 75 (gratis) of vul het formulier aan de zijkant van deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om het bezorgmoment af te stemmen. U ontvangt het probeerpakket uiterlijk binnen 1 week thuisbezorgd. Het exacte moment is afhankelijk van uw leverdag. Bij bezorging van het proefpakket wordt de catalogus met daarin ons assortiment met ruim 130 heerlijke maaltijden automatisch meegeleverd.

Bekijk hier de actievoorwaarden

Nieuwsbriefinschrijving