Warme maaltijden

Warm aanbevolen

Wij bezorgen warme maaltijden, 365 dagen per jaar, aan huis. U kunt dagelijks kiezen uit 7 maaltijden*. Bekijk hier een voorbeeld van onze wekelijks wisselende menukaart. 

De warme maaltijden worden bezorgd met de unieke Chefmobiel. In de Chefmobiel worden de maaltijden tijdens het rijden bereid, waardoor ze perfect op temperatuur zijn als ze worden bezorgd. Daarnaast blijven de voedingswaarden met deze unieke manier van bereiden en bezorgen optimaal behouden. De Chefmobiel beschikt ook over een koelkast. Hierdoor is het mogelijk om een compleet driegangen menu te bezorgen. U heeft dan keuze uit een soep of salade vooraf en een dessert of stuk fruit als nagerecht.

chef mobiel

Mocht u (tijdelijk) niet in staat zijn een maaltijd in de magnetron te bereiden dan is de warme maaltijdservice de perfecte oplossing. Warme maaltijden worden het hele jaar geleverd, dus ook in het weekend en op feestdagen bent u verzekerd van een goede maaltijd.

* Warme maaltijden leveren we niet overal. Vul onderstaand uw postcode in om te zien of u gebruik kunt maken van onze warme maaltijdservice

loading

 

 


Waarom warme maaltijden van apetito?

  • Keuze uit een wekelijks wisselende menukaart
  • Dagelijks keuze uit 7 maaltijden
  • Ook dieetmaaltijden
  • Dagelijks keuze uit 2 voorgerechten en 2 nagerechten
  • Betrouwbare leveringen door ervaren en EHBO-geschoolde servicechauffeurs of door uw eigen chauffeurs
  • Geen bezorgkosten en geen verplichtingen

 maaltijd

Voordelig proberen

Probeer nu eenmalig zeer voordelig 3 dagen een warme maaltijd of een 3-gangenmenu aan huis. Slechts € 6,99 per maaltijd of € 7,99 voor een 3-gangenmenu. Lees meer

 

Nieuwsbriefinschrijving