Bel: 088 - 2012 123 op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur

info@apetito.nl

Allévo

Heerlijke maaltijden aan huis bezorgd!

apetito bezorgt heerlijke vriesverse maaltijden aan huis. Bestellen is heel eenvoudig en een vast vertrouwd gezicht levert de maaltijden persoonlijk bij u af.

Bewust eten en genieten gaan bij apetito hand in hand. Zo wordt bij de samenstelling van assortiment rekening gehouden met de richtlijnen van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Ambachtelijke koks bereiden uw maaltijd met zorg en aandacht voor wat u nodig heeft!

 

Ruime maaltijdkeuze

Maak het uzelf makkelijk en bestel de lekkere en verantwoorde maaltijden van apetito. Het aanbod is ruim met meer dan 150 maaltijden. Geniet van traditionele Hollandse gerechten of kies voor de oosterse of mediterraanse keuken. Ook voor vegetarische gerechten, dieetvormen of andere voedingsgewoonten – zoals natriumarm, glutenvrij, eivrij of gepureerde voeding - bent u bij apetito aan het juiste adres. Klik hier om het assortiment in de webshop te bekijken

 

Bezorgen

Bij apetito vinden we een vertrouwd gezicht aan de deur heel belangrijk. Daarom kun u rekenen op een vaste servicechauffeur, die de bestelling gratis bij u thuisbezorgd.

 

De kracht van vriesvers

Als een product het label ‘vriesvers’ krijgt, wil dat zeggen dat het direct na de bereiding razendsnel ingevroren is. Bij apetito noemen we dat shockfreeze. Dankzij een temperatuur van -40° brengen we onze maaltijden in hele korte tijd in vriesconditie. Dat doen we om er een topproduct van te maken. Puur en eerlijk!

 

Waarom apetito?

  • Voor elk moment een lekkere gezonde maaltijd
  • Minimaal 150 gram groente
  • Eenvoudig te bestellen op papier, per telefoon of online
  • Gratis thuisbezorgd
  • Alle diëten en voedingsvoorkeuren, zonder meerprijs
  • Gratis dieetadvies
  • Geen verplichtingen of abonnement

 

 

 

Korting op de maaltijden van apetito

Als lid van Carinova ontvangt u een korting van 10% op de maaltijdprijs. Een overzicht van onze maaltijdprijzen vindt u in het prijsoverzicht.

 

Nieuwsbriefinschrijving