Bel gratis: 088 - 2012 123
Ma t/m vr 8.00-17.00 uur

 

info@apetito.nl

Amaris maaltijdservice

Heerlijke maaltijden aan huis bezorgd!

Met onze maaltijdservice is het net of u thuis uit eten gaat. Wij bezorgen heerlijke vriesverse en warme maaltijden aan huis. U kunt op meerdere manieren bestellen en  vaste chauffeurs leveren de maaltijden persoonlijk bij u thuis af. Er is voor iedere smaak wat wils, van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten. U kunt kiezen uit een assortiment met ruim 130 maaltijden, diverse soepen en desserts. Ook wanneer u door een dieet of voedingsgewoonte op zoek bent naar geschikte maaltijden, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerd. Voor een volledig overzicht kunt u contact opnemen met onze diëtisten.

Lees meer over ons assortiment vriesverse maaltijden >

 

De voordelen op een rijtje

  • Ruime keuze in maaltijden, voor- en nagerechten
  • Dagelijks warm of wekelijks vriesvers
  • Ook dieetmaaltijden
  • Gratis klantenservice en dieetadvies
  • Eenvoudig bestellen per telefoon, e-mail, internet of via de servicechauffeurs
  • Geen contractuele verplichtingen (u hoeft dus niet wekelijks te bestellen)

 

Webshop

Bestel uw vriesverse maaltijden eenvoudig hier in onze webshop. U ontvangt 15% welkomstkorting op uw eerste online bestelling.

 

 

Korting op de maaltijden van apetito     

 

 

Vriesverse maaltijden:

Cliënten van Amaris ontvangen een korting van 10% op de maaltijdprijs. Een overzicht van onze maaltijdprijzen vindt u in het

Prijsoverzicht vriesvers

 

Als cliënt van Amaris geeft u de volgende aanmeldcode door voor een correcte verwerking van uw korting: [0336]

 


 

Liever warme maaltijd aan huis bezorgd?

Wij leveren zeven dagen per week, 365 dagen per jaar een warme verse maaltijd. De menukaart biedt maar liefst de keuze uit 5 verschillende maaltijden per dag, waaronder ook verschillende dieetmaaltijden en een vegetarische maaltijd. Daarnaast kunt u kiezen uit twee 'tips van de week'. Ook kunt u dagelijks een soep of salade en een heerlijk dessert of fruit bestellen. De warme maaltijden worden op een vast tijdstip bezorgd. Ze blijven lekker warm in de warmhoudbox, die aan u beschikbaar wordt gesteld.

Kosten en mogelijkheden

Voor een warme maaltijd betaalt u € 11,81. Desgewenst kunt u soep, salade, dessert en/of fruit bijbestellen. Doe hier onze postcodecheck om te kijken of de warme maaltijden ook op uw adres bezorgd kunnen worden.

Tip van de chef

Benieuwd naar de tip van onze chef?

Tip van de chef

Nieuwsbriefinschrijving