Bel gratis: 0800 - 023 29 75
Actievoorwaarden 7 voor 4

Actievoorwaarden 7 voor 4

 

 1. De aanbieding i.c.m. de actiecode is geldig voor de periode zoals vermeld in de betreffende advertentie. Indien geen actiecode of actieduur vermeld is, kan tot en met het einde van het lopende jaar gebruik gemaakt worden van de aanbieding mits voldaan is aan art. 2 en 3 van deze voorwaarden.
 2. Eenmalige deelname per adres.
 3. De actie is alleen geldig voor nieuwe klanten of klanten die gedurende 1 jaar of langer geen maaltijden hebben besteld.
 4. Bij een à la carte bestelling van 7 vriesverse maaltijden ontvangt de deelnemer de 3 laagst geprijsde maaltijden gratis.
 5. Binnen een week na ontvangst van de bestelling wordt deze op de bekende leverdag aan huis bezorgd. Deze termijn is een streeftermijn en geen fatale termijn.
 6. Deelname kan alleen in combinatie met een unieke actiecode. Bij bestellingen via de webshop kan dit door de unieke actiecode in te voeren in de winkelmand.
 7. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen.
 8. De (persoons)gegevens die nodig zijn voor deelname aan deze actie worden verwerkt door apetito met inachtneming van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).
 9. Door apetito verkregen persoonsgegevens zullen niet worden verkocht of verstrekt aan derden, tenzij de deelnemer daarvoor uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven.
 10. In gevallen waarin de actievoorwaarden niet voorzien beslist uitsluitend apetito.
 11. apetito is te allen tijde bevoegd de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. 
 12. apetito is te allen tijde bevoegd de actie tussentijds, zonder aankondiging en zonder opgaaf van reden, stop te zetten of te wijzigen.
 13. apetito is te allen tijde bevoegd om deelnames die haar frauduleus of onrechtmatig voorkomen van deelname uit te sluiten.
 14. Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.
 15. Voor klachten die betrekking hebben op deze actie of de verwerking van persoonsgegevens kan de deelnemer zich wenden tot apetito, telefonisch via 0800 023 29 75 (gratis), per e-mail via info@apetito.nl of per post: apetito, postbus 136, 7590 AC, Denekamp.
 16. Naast bovenstaande actievoorwaarden zijn de Algemene Voorwaarden van apetito van toepassing zoals vermeld op www.apetito.nl/leveringsvoorwaarden.
 17. apetito behoudt zich het recht voor om de samenstelling van het proefpakket tussentijds te wijzigen.
 18. Door deelname aan de actie gaat u akkoord met de voorwaarden voor deze actie.

Nieuwsbriefinschrijving