Bel: 088 - 2012 123
Intramuraal

Dé oplossing voor de intramurale maaltijdvoorziening

apetito heeft ruim 50 jaar ervaring in de professionele maaltijdvoorziening in intramurale zorg. Wist u dat in Europa dagelijks meer dan 1,3 miljoen mensen een maaltijd van apetito nuttigen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle vormen van maaltijdvoorziening en aanverwante diensten. Daar waar uw zorginstelling behoefte aan heeft!

Maaltijden intramurale zorg

De zorg verandert ingrijpend en dat vraagt om slimme oplossingen die naadloos aansluiten bij de processen van zorginstellingen. Met ons ontzorgingsconcept kunnen wij u volledig ontzorgen in het gehele proces rondom eten, drinken en gastvrijheid. Wij bieden u topkwaliteit in maaltijden met minimale inzet en kosten voor u.

Waar wij aan leveren

Wij leveren maaltijden aan uiteenlopende instellingen in de intramurale zorg. Klik hieronder op de betreffende zorginstelling om meer te weten te komen over onze producten en diensten.

   

Gehandicapteninstellingen

 

Senioreninstellingen

     
   

Kleinschalig wonen

   

 

 

 

Wat is intramurale zorg?

Intramurale zorg bestaat uit zorg en begeleiding voor personen die langer dan 24 uur op een specifieke locatie of instelling verblijven, zoals gehandicapteninstellingen en kleinschalige woonvormen. Zorg die aan mensen thuis geleverd wordt is een vorm van extramurale zorg.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de oplossingen die wij de intramurale zorg kunnen bieden op het gebied van maaltijdvoorziening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 
 

Nieuwsbriefinschrijving