Bel: 088 - 2012 123
Tafeltje-dek-je

Tafeltje-dek-je: heerlijke maaltijden thuisbezorgd!

 

Vriesverse tafeltje-dek-je maaltijden

De vriesverse tafeltje-dek-je maaltijden leveren wij door heel Nederland. U heeft keuze uit 130 verschillende maaltijden; van typisch Hollandse kost tot de internationale keuken. Ook voor dieetvormen en speciale voedingsgewoonten zoals natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerde voeding hebben wij de oplossing in huis. Benieuwd geworden naar alle maaltijden? Bekijk dan hier de complete catalogus met meer dan 130 maaltijden.

De vriesverse maaltijden worden door heel Nederland bezorgd. Een greep uit de steden waar wij bezorgen: UtrechtRotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den BoschLeeuwarden, Tilburg, Apeldoorn, Zwolle, EnschedeGroningen, Haarlem, Leiden

Tafeltje dekje

Warm bezorgde tafeltje-dek-je maaltijden

Naast de vriesverse maaltijden kunnen in een aantal plaatsen ook tafeltje-dek-je maaltijden warm bezorgd worden. Deze maaltijden bezorgen wij 365 dagen per jaar, zeven dagen per week. Wilt u een warme maaltijd thuisbezorgd hebben, dan kunt u dagelijks uit zeven verschillende maaltijden kiezen die wekelijks wisselen. Benieuwd naar het menu? Bekijk dan hier een voorbeeld menukaart of neem voor het actuele menu contact op met onze klantenservice.

Het unieke van onze warme maaltijden is dat ze bezorgd worden met de unieke Chefmobiel. Dat betekent dat de maaltijden tijdens het rijden bereid worden waardoor ze perfect op temperatuur zijn tegen de tijd dat de maaltijd wordt bezorgd. Bovendien blijven de voedingswaarden optimaal behouden door deze unieke manier van bereiden en bezorgen. Het is zelfs mogelijk om een compleet driegangen menu te bestellen omdat de Chefmobiel beschikt over een koelkast. Bij het bestellen van een driegangenmenu kunt u kiezen voor een soep of salade vooraf en vers fruit of vla als nagerecht.

De warme maaltijden zijn vooral geschikt voor mensen die permanent of tijdelijk niet in staat zijn om maaltijden te verwarmen met bijvoorbeeld een magnetron of oven. Deze maaltijden worden het hele jaar geleverd, 365 dagen per jaar. Dus ook in het weekend en op feestdagen bent u verzekerd van een heerlijke verantwoorde maaltijd van apetito! 

Onze maaltijden leveren we uit vanuit 5 verschillende service centra.  Deze servicecentra zijn gevestigd in de volgende regio's:

  • Randstad
  • Limburg
  • Overijssel
  • Utrecht
  • Friesland

Warme maaltijden leveren we niet overal in Nederland. Benieuwd of apetito's tafeltje-dek-je service voor warme maaltijden ook bij u in de buurt beschikbaar is? Vul dan hieronder uw postcode in 

loading

 

Nieuwsbriefinschrijving