Bel: 088 - 2012 123
Voor zorginstellingen

Eten in een zorginstelling

In zorginstellingen, zoals gehandicapten- en senioreninstellingen, speelt een goede maaltijdvoorziening een belangrijke rol. De behoefte aan efficiënte oplossingen is daarbij groot. Ons concept is daarop het antwoord en biedt alle middelen die u op het terrein van de maaltijdvoorziening nodig heeft.

Ontzorgingsconcept

Wanneer mensen niet meer thuis (kunnen) wonen, verdienen zij zorg en aandacht in een prettige omgeving. Vanzelfsprekend, dat willen we allemaal! Maar tegelijkertijd is er de uitdaging om de zorg betaalbaar te houden. Met die ogenschijnlijke tegenstrijdigheid in het achterhoofd, heeft apetito het ontzorgingsconcept ontwikkeld. Een eenvoudig te implementeren totaalconcept dat u in staat stelt om met een minimale personele inzet, een kwalitatief hoogwaardige maaltijdvoorziening te verzorgen. Vanzelfsprekend met budgzetzekerheid. Dat is een zorg minder!

Meer over de maaltijden voor zorginstellingen

Lees meer over ons ontzorgingsconcept of klik hieronder op een specifieke zorginstelling om te zien wat wij voor uw organisaties kunnen betekenen, zoals welke soorten maaltijden en diensten wij leveren.

Gehandicapteninstellingen

Gehandicapteninstellingen

 Senioreninstellingen

Senioreninstellingen

 Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Nieuwsbriefinschrijving