Bel: 088 - 2012 123
Voor thuiszorg en welzijn

Maaltijdvoorziening thuiszorg

Ouderen blijven langer thuis wonen en doen steeds meer een beroep op thuiszorg- en welzijnsorganisaties waar de zorg voor ouderen centraal staat. Een belangrijk onderdeel hiervan is het aan huis bezorgen van maaltijden. Als u op zoek bent naar een leverancier of partner op dit gebied, dan bent u bij apetito op de juiste plek. Wij leveren namelijk een grote diversiteit aan maaltijden, passend in de verschillende diëten en bij de voorkeuren van uw cliënten. Bovendien gaan we verder dan alleen het bezorgen zelf. We geven advies en ondersteunen organisaties in de thuiszorg en welzijn op uiteenlopende gebieden.

Vriesverse maaltijden

apetito is een gerenommeerde aanbieder van vriesverse maaltijden met een ruim assortiment en een breed dienstverleningspakket. Dit draagt eraan bij dat ouderen langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Uw cliënten hebben bij ons de keuze uit verschillende maaltijden, van Hollandse kost tot internationale specialiteiten, diverse soepen en desserts. Lees meer over ons productaanbod en over onze diensten die wij aan thuiszorg- en welzijnsorganisaties leveren.

Voordelen voor de thuiszorg

Wij hebben al sinds 1989 ervaring in Nederland en werken samen met vele thuiszorg- en welzijnsinstellingen om senioren in geheel Nederland van lekkere en verantwoorde maaltijden te voorzien. U kunt dan ook maximaal profiteren van onze ervaring in uw branche. Enkele voordelen van apetito zijn:

  • Ruim assortiment
  • Partnerschap als basis
  • Toegesneden op uw behoeften
  • Extra- en intramurale mogelijkheden
  • Tevreden maaltijdgebruikers 

 Wilt u meer weten? Neem dan contact op met de contactpersoon in uw regio. 

thuiszorg en welzijn

 

Nieuwsbriefinschrijving