Bel: 088 - 2012 123
Extramuraal

Dé oplossing voor de extramurale woonvoorziening

Kwalitatieve en lekkere maaltijden spelen een belangrijke rol in de extramurale zorg. Veel ouderen blijven langer thuis wonen en nemen daarbij zorgdiensten af die passen bij hun persoonlijke behoefte. Onze maaltijdvoorziening is daar volledig op afgestemd. 

 

Maaltijdvoorziening in extramurale zorg

Ouderen blijven langer thuis wonen en zullen steeds meer een beroep doen op thuiszorg en welzijnsorganisaties waarbij de zorg voor ouderen centraal staat. Een belangrijk onderdeel van deze zorg en ondersteuning is het aan huis bezorgen van de dagelijkse maaltijd. apetito is een gerenommeerde aanbieder van zowel vriesverse als warme maaltijden met een ruim assortiment en een breed dienstverleningspakket.

 

Afgestemd op de behoeften

apetito heeft al ruim 25 jaar ervaring met de bezorging van maaltijden aan huis in heel Nederland en werkt al jaren samen met vele thuiszorg- en welzijnsorganisaties om senioren thuis van een lekkere en gezonde maaltijd te voorzien. Dankzij ons ontzorgingsconcept biedt u uw cliënten een kwalitatief hoogwaardige maaltijdvoorziening, die helemaal is afgestemd op uw behoeften. U bepaalt zelf hoe ver onze service moet gaan!

 

Vriesverse maaltijden

Lees via onderstaande link meer over de vriesverse maaltijden die wij leveren in de extramurale zorg.

Vriesverse maaltijden voor extramurale zorg 

Vriesverse maaltijden >

 

 

Wat is extramurale zorg?

Extramurale zorg bestaat uit de zorg, begeleiding en diensten die aan mensen worden geleverd die zelfstandig thuis wonen. Thuiszorg is een vorm van intramurale zorg

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen op het gebied maaltijdvoorziening in de extramurale zorg? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

Nieuwsbriefinschrijving