Bel: 088 - 2012 123
Maaltijdservice

Van eten moet je genieten!

Met meer dan 50 jaar ervaring is apetito een veelgevraagd specialist op het gebied van maaltijdservice en maaltijdvoorzieningen. In Europa genieten dagelijks meer dan 1,3 miljoen mensen van de maaltijden van apetito. Wij leveren kant-en-klare maaltijden, maaltijdcomponenten, complete concepten en verwante producten, denk hierbij bijvoorbeeld aan tafeltje dekje maaltijden.

Maaltijdservice voor particulieren & organisaties

Omdat iedere eetsituatie uniek is, verschilt ons aanbod per situatie. Selecteer hieronder wat voor u van toepassing is om meer te weten te komen over de soorten maaltijden en producten die wij aan u kunnen leveren.

Maaltijden bestellen
Particulieren

 

macaronischotel
Thuiszorg & welzijn

 


Zorginstellingen

 


Kinderopvang

 


Bedrijven & cateraars

 

Maaltijdservice: voor elk wat wils

De maaltijdservice van apetito omvat alle diensten die apetito aanbiedt. Zo bezorgen wij maaltijden gratis aan huis, waar ook in Nederland. U kunt kiezen uit 130 verschillende maaltijden uit verschillende keukens: van traditionele Hollandse pot tot internationale gerechten, zoals rijst- en pastagerechten. Nieuwsgierig naar het assortiment van apetito? Bekijk dan hier de complete catalogus met meer dan 130 maaltijden. Maar apetito verzorgt ook maaltijdservice op locatie. Zo kunnen we complete maaltijden verzorgen bij zorginstellingen, kinderopvangcentra en andere bedrijven! Wat voor maaltijdservice u ook wenst, apetito maakt het mogelijk!

Nieuwsbriefinschrijving