Bel: 088 - 2012 123
Menusuggesties voor kinderdagverblijven

Nieuw: Ontdek JuniorVita menusuggesties voor ieder seizoen!

25-01-2024 | JuniorVita, Voedingsadvies

Ons JuniorVita assortiment kent een ruim aanbod componenten waarmee u de heerlijkste gerechten voor de kinderen op tafel zet. Om het u gemakkelijk te maken, zullen we u per seizoen verrassen met heerlijke menusuggesties. Dat wordt smullen met al dat lekkers!

 

Vier smaakvolle menu's

Voor ieder seizoen stelt onze diëtist vier voedzame menu's samen. Van het standaard menu tot vegetarisch, veganistisch of zonder gluten, melk en ei. We hebben voor ieder wat wils. Wat dacht u bijvoorbeeld van de vegetarische bulgurschotel, of kipfilet in zoetzure saus met sperziebonen en gekookte aardappelen? Laat u zich voor diverse diëten inspireren voor een lekker en voedzaam menu, en zet voor alle kinderen iets lekkers op tafel.

 

Vegetarische bulgurschotel van JuniorVita

 

Heeft u uw weekmenu al samengesteld?

Download ieder seizoen het bijbehorende sjabloon en schrijf uw ideeën op! Met deze lege menukaart kunt u zelf uw weekmenu opstellen en deze in stijl presenteren. Dat is niet alleen heel handig voor uw medewerkers, maar ook leuk voor ouders. Bekijk alle menusuggesties en bijbehorende downloads in mijn.apetito >>

 

Wintersjabloon

Nieuwsbriefinschrijving