Bel: 088 - 2012 123
Nieuws

Blijf op de hoogte!

Bekijk hieronder het overzicht met de laatste nieuwsberichten. Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven voor de apetito-nieuwsbrief.

Klanttevredenheidsonderzoek

01-05-2024 | Dineren à la carte
Nieuws

Even geleden hebben we getest hoe tevreden onze klanten met ons zijn. Daarbij zijn we beoordeeld met een gemiddelde score van 8,3! Daar zijn we bijzonder trots op! U bent het meest tevreden over onze klantenservice, de vriendelijkheid van onze chauffeurs en de uitgebreide mogelijkheden die ons assortiment biedt.

Lees verder

Proef winVitalis op Jaarbeurs Utrecht

02-04-2024 |
Nieuws

Van 9 t/m 11 april kunt u de maaltijden, broodmaaltijden en bijgerechten proeven in Jaarbeurs Utrecht. U vindt ons op de foodmarket, stand 08.A015. winVitalis is verkrijgbaar bij de groothandels, waarvan enkelen ook aanwezig zullen zijn bij Zorg & food, onder andere Zorgboodschap, Huuskes, Distrivers en Bidfood Nederland.

Lees verder

Meest geschikte alternatieven voor vlees

04-03-2024 |
Nieuws

Deze week is de Nationale Week Zonder Vlees! Wilt u ook een keer kiezen voor vegetarisch, maar weet u niet zeker of u dan voldoet aan de voedingsbehoefte? Onze diëtist Karin geeft u de beste alternatieven voor vlees, waarmee u verantwoord kunt kiezen voor een vegetarische maaltijd.

Lees verder

Een hapje mee-eten bij KDV Bij Ons

Nieuws

Tussen de middag warm eten is niet alleen goed voor de energiebehoefte van de kinderen, maar is hier een moment van gezelligheid en ontwikkeling. Wij mochten een hapje mee-eten en kijken hoe zij de warme maaltijd verzorgen.

Lees verder

Nieuw: Ontdek JuniorVita menusuggesties voor ieder seizoen!

25-01-2024 | JuniorVita, Voedingsadvies
Nieuws

Ons JuniorVita assortiment kent een ruim aanbod componenten waarmee u de heerlijkste gerechten voor de kinderen op tafel zet. Om het u gemakkelijk te maken, zullen we u per seizoen verrassen met heerlijke menusuggesties. Dat wordt smullen met al dat lekkers!

Lees verder

Feestelijke kerstspecials van 2023!

Nieuws

Geniet dit jaar van de runderrollade in kruidkoeksaus met rode kool en knolselderijpuree of het stoofpotje van kip in rode wijnsaus, met groene groenten en aardappelkroketten. Liever een vegetarische maaltijd? Dan is er de gnocchi-schotel met gegrilde groenten en kaas. Maak uw kerstmenu compleet met de overheerlijke stoofpeertjes in siroop of frisse appelcompote.

Lees verder

Nieuw assortiment Dineren à la carte

06-11-2023 | Dineren à la carte
Nieuws

Met veel trots presenteren wij u onze nieuwe Dineren à la carte catalogus met vele nieuwe en verbeterde gerechten! Laat u bijvoorbeeld verrassen door onze heerlijke nieuwe ‘klassiekers’ als kipragout met sperziebonen en zilvervliesrijst, of casselerrib in jus met broccoli en gekookte aardappelen.

Lees verder

Heerlijke nieuwe en vernieuwde gerechten Multi Plus en JuniorVita nu te bestellen!

16-10-2023 | Multi Plus, JuniorVita
Nieuws

Met trots presenteren wij u graag ons nieuwe Multi Plus- en JuniorVita assortiment met vele nieuwe gerechten! De assortimenten bieden veel variatie waardoor zorginstellingen, kinderdagverblijven en bedrijven gemakkelijk passende gerechten kunnen vinden voor hun maaltijdgebruikers.

Lees verder

Verspillingsvrije Week 2023

Nieuws

Ieder jaar wordt er wereldwijd een aanzienlijke hoeveelheid voedsel verspild. In Nederland gaat ruim een kwart van al het geproduceerde voedsel verloren. Daarom roept de stichting Samen Tegen Voedselverspilling op om van 11 tot en met 17 september mee te doen aan de Verspillingsvrije Week!

Lees verder

winVitalis in het NOS-journaal

23-08-2023 |
Nieuws

Onze winVitalis broodmaaltijden kregen deze week landelijke bekendheid! De NOS legde vast hoe VieCuri Medisch Centrum onze producten aanbiedt aan haar revaliderende patiënten: "Onze patiënten hebben behoefte aan iets hartigs dat ze tóch kunnen eten. Met dit brood is dat nu mogelijk!" Vrijdag 18 augustus werd het nieuwsitem uitgezonden in het journaal van 18:00 en 20:00 uur. Voor sociale media maakte de NOS onderstaande video.

Lees verder

Nieuwsbriefinschrijving