Bel: 088 - 2012 123
Nieuws

Blijf op de hoogte!

Bekijk hieronder het overzicht met de laatste nieuwsberichten. Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven voor de apetito-nieuwsbrief.

Een hapje mee-eten bij KDV Bij Ons

Nieuws

Tussen de middag warm eten is niet alleen goed voor de energiebehoefte van de kinderen, maar is hier een moment van gezelligheid en ontwikkeling. Wij mochten een hapje mee-eten en kijken hoe zij de warme maaltijd verzorgen.

Lees verder

Nieuw: Ontdek JuniorVita menusuggesties voor ieder seizoen!

25-01-2024 | JuniorVita, Voedingsadvies
Nieuws

Ons JuniorVita assortiment kent een ruim aanbod componenten waarmee u de heerlijkste gerechten voor de kinderen op tafel zet. Om het u gemakkelijk te maken, zullen we u per seizoen verrassen met heerlijke menusuggesties. Dat wordt smullen met al dat lekkers!

Lees verder

Feestelijke kerstspecials van 2023!

Nieuws

Geniet dit jaar van de runderrollade in kruidkoeksaus met rode kool en knolselderijpuree of het stoofpotje van kip in rode wijnsaus, met groene groenten en aardappelkroketten. Liever een vegetarische maaltijd? Dan is er de gnocchi-schotel met gegrilde groenten en kaas. Maak uw kerstmenu compleet met de overheerlijke stoofpeertjes in siroop of frisse appelcompote.

Lees verder

Nieuw assortiment Dineren à la carte

06-11-2023 | Dineren à la carte
Nieuws

Met veel trots presenteren wij u onze nieuwe Dineren à la carte catalogus met vele nieuwe en verbeterde gerechten! Laat u bijvoorbeeld verrassen door onze heerlijke nieuwe ‘klassiekers’ als kipragout met sperziebonen en zilvervliesrijst, of casselerrib in jus met broccoli en gekookte aardappelen.

Lees verder

Heerlijke nieuwe en vernieuwde gerechten Multi Plus en JuniorVita nu te bestellen!

16-10-2023 | Multi Plus, JuniorVita
Nieuws

Met trots presenteren wij u graag ons nieuwe Multi Plus- en JuniorVita assortiment met vele nieuwe gerechten! De assortimenten bieden veel variatie waardoor zorginstellingen, kinderdagverblijven en bedrijven gemakkelijk passende gerechten kunnen vinden voor hun maaltijdgebruikers.

Lees verder

Verspillingsvrije Week 2023

Nieuws

Ieder jaar wordt er wereldwijd een aanzienlijke hoeveelheid voedsel verspild. In Nederland gaat ruim een kwart van al het geproduceerde voedsel verloren. Daarom roept de stichting Samen Tegen Voedselverspilling op om van 11 tot en met 17 september mee te doen aan de Verspillingsvrije Week!

Lees verder

winVitalis in het NOS-journaal

23-08-2023 |
Nieuws

Onze winVitalis broodmaaltijden kregen deze week landelijke bekendheid! De NOS legde vast hoe VieCuri Medisch Centrum onze producten aanbiedt aan haar revaliderende patiënten: "Onze patiënten hebben behoefte aan iets hartigs dat ze tóch kunnen eten. Met dit brood is dat nu mogelijk!" Vrijdag 18 augustus werd het nieuwsitem uitgezonden in het journaal van 18:00 en 20:00 uur. Voor sociale media maakte de NOS onderstaande video.

Lees verder

Ons Nederlandse hoofdkantoor is verhuisd!

04-07-2023 | apetito nieuws
Nieuws

Ons Nederlandse hoofdkantoor is verhuisd!

Lees verder

Nieuw winVitalis assortiment (IDDSI-conform)

01-05-2023 | winVitalis
Nieuws

Nieuw winVitalis assortiment met IDDSI level 4 en level 5 maaltijden

Lees verder

Een kijkje in de keuken bij kinderdagverblijf Het Vosje

12-04-2023 | JuniorVita
Nieuws

Kinderdagverblijf Het Vosje biedt al tien jaar warme maaltijden aan op haar drie locaties. Daar verwelkomen ze dagelijks ruim 300 kinderen. Bekijk hier de testimonial.

Lees verder

Nieuwsbriefinschrijving