Bel: 088 - 2012 123
winVitalis broodmaaltijd in het nieuws

winVitalis in het NOS-journaal

23-08-2023 |

Onze winVitalis broodmaaltijden kregen deze week landelijke bekendheid! De NOS legde vast hoe VieCuri Medisch Centrum onze producten aanbiedt aan haar revaliderende patiënten: "Onze patiënten hebben behoefte aan iets hartigs dat ze tóch kunnen eten. Met dit brood is dat nu mogelijk!" Vrijdag 18 augustus werd het nieuwsitem uitgezonden in het journaal van 18:00 en 20:00 uur. Voor sociale media maakte de NOS onderstaande video.

Ook 1Limburg ging met een camera langs om verslag te leggen van de winVitalis broodmaaltijd.

We zijn ontzettend trots dat het zo goed in de smaak valt en dat we nog meer mensen weer kunnen laten genieten van eten!

 

Wat is winVitalis?

winVitalis maakt lekker eten weer vanzelfsprekend en biedt de oplossing voor mensen met kauw- en/of slikproblemen. Gezonde voeding is van groot belang voor een goede gezondheid. Maar wanneer kauwen of slikken moeizaam gaat, kan het eten van een maaltijd een hele opgave zijn en zelfs leiden tot verminderde eetlust. Op die manier kan het lastig zijn om alle voedingsstoffen binnen te krijgen.

Om hierbij te helpen hebben wij het winVitalis-assortiment ontwikkeld. Een uitgebalanceerd aanbod van vriesverse glad- en fijn gemalen producten die er niet alleen aantrekkelijk uitzien, maar ook nog eens erg lekker smaken. Daarmee is het voor iedereen mogelijk om met vertrouwen van een smaakvolle en herkenbare maaltijd te genieten.

 

 

 

 Over winVitalis broodmaaltijden

De broodmaaltijden zijn ideaal als ontbijt, lunch of als tussendoortje. Ze zijn volkomen glad en zacht van structuur en teruggebracht in herkenbare vorm. Hiermee is het een zeer goed alternatief voor bijvoorbeeld pap of drinkvoeding. De broodplakken kunnen naar wens belegd worden met bijvoorbeeld margarine en jam, smeerkaas of chocoladepasta. Het assortiment is IDDSI-conform, waarmee we meer zekerheid kunnen bieden aan mensen met kauw- en/of slikproblemen.

Naast broodmaaltijden bevat het assortiment ook glad gemalen maaltijden en bijgerechten (IDDSI-4) en fijn gemalen maaltijden (IDDSI-5).

 

winVitalis bestellen

 

winVitalis broodmaaltijd met aardbeidenjam - "puddingboterham"   

Voor thuis (particulieren)

Heeft u thuis te maken met kauw- en slikproblemen, of zorgt u voor een naaste met dysfagie? In onze webshop kunt u meer lezen over winVitalis en de producten waar u uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor spaghetti bolognese, of bami.

Meer informatie voor particulieren >>

 winVitalis broodmaaltijd met marmelade- "puddingboterham"    

Zorginstellingen, logopedisten en diëtisten

Ook zorginstellingen kunnen kiezen voor winVitalis maaltijden en maaltijdcomponenten voor cliënten met kauw- en slikproblemen.

Meer informatie voor zorginstellingen >>

 

Nieuwsbriefinschrijving