Bel: 088 - 2012 123
Voedingsadvies

Meer dan een lekkere maaltijd!

Gezonde voeding is de basis voor een gezonde levensstijl. Het levert de voedingsstoffen die nodig zijn om het lichaam in een goede conditie te houden. Tevens verkleint het de kans op chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten en diabetes. apetito biedt voor verschillende doelgroepen, van kinderen tot senioren, verschillende assortimenten afgestemd op de betreffende doelgroep.

Voedingsadviezen per doelgroep verschillen. Hieronder kunt u daarom doorklikken voor het juiste advies. 

Senioren

 

Volwassenen

Gehandicapten

Kinderen

Lekker en verantwoord

Onze koks werken nauw samen met onze gediplomeerde diëtisten. Samen zorgen zij voor een lekkere en verantwoorde maaltijd. Er wordt gewerkt met de beste en meest verse ingrediënten. Om daarnaast het natuurlijke karakter van de maaltijden te behouden gebruikt apetito zo min mogelijk toevoegingen, waaronder E-nummers als kleurstoffen en smaakversterkers. Direct na het koken worden de maaltijden en maaltijdcomponenten in hele korte tijd ingevroren. Alle voedingsstoffen blijven hierdoor optimaal behouden. Door dit alles bieden maaltijden die niet alleen voedzaam zijn, maar ook nog eens lekker smaken. 

Voedingsadvies

Voor voedingsadvies op maat kunt u terecht bij onze gediplomeerde diëtisten. Zij beantwoorden kosteloos al uw vragen over voeding en diëten. Ze helpen graag bij het verstrekken van dieetlijsten, bijvoorbeeld in het geval van hart- en vaatziekten, diabetes, overgewicht of ondervoeding. Maar ook voor informatie over de samenstelling van een product, helpen onze diëtisten u graag verder! Neem contact op met onze diëtisten

 

 

 

Nieuwsbriefinschrijving