Bel: 088 - 2012 123
Voor bedrijven & cateraars

Diensten voor bedrijven & cateraars

Wij vinden dat u zich volledig moet kunnen richten op de gasten in uw (bedrijfs)restaurant. Daarom ontzorgen wij u graag in het gehele proces rondom eten, drinken en gastvrijheid. Naast de maaltijden zelf verzorgen wij allerlei diensten voor bedrijven en cateraars, variërend van voedingsadvies tot opleidingstrajecten.

voedingsadvies Voedingsadvies voor bedrijven

Voor voedingsadvies op maat kunt u een beroep doen op onze gediplomeerde diëtisten. Ze staan u graag terzijde bij het opstellen van menuplannen en dieetlijsten. Maar ook voor informatie over de samenstelling van een product helpen onze diëtisten u graag verder.

Lees meer over gezonde voeding voor volwassenen.

cateringCatering

Heeft u behoefte aan extra handen? In dat geval kunt u een beroep doen op onze catermogelijkheden. Zo bent u verzekerd van vakbekwaam personeel dat ervoor zorgdraagt dat uw gasten onbezorgd kunnen genieten.

apparatuurApparatuur

Voor het serveren van appetijtelijke maaltijden is goede apparatuur een vereiste. Wij adviseren u graag over wat in uw situatie het beste zou zijn. Van opslag en bereiding tot en met de benodigdheden om te kunnen serveren. Vanzelfsprekend kunnen wij de apparatuur ook leveren inclusief onderhoudscontract. Wilt u meer weten? Dan kunt u een afspraak maken met één van onze accountmanagers.

consultancyConsultancy

apetito levert aan verscheidene bedrijven en cateraars in Nederland. Met onze beproefde procesanalyse creëren wij inzicht in de integrale kosten van uw maaltijdvoorziening. Wij denken mee over innovatieve oplossingen en investeringsvraagstukken en voorzien u van heldere informatie. Zo kunt u zich verbeteren terwijl u grip op de kosten houdt.

gastvrijheidOpleidingstraject & inrichtingsconcept

Een prettige ambiance is een voorwaarde om lekker te kunnen eten. Geef aandacht aan uw gasten en leid uw medewerkers op tot volwaardige gastvrijheidsprofessionals! Wij bieden een erkend opleidingstraject met subsidiemogelijkheden. Ook bieden wij inrichtingsconcepten die een zeer prettige uitstraling aan uw (bedrijfs)restaurant geven.

 

Gebruik maken van onze diensten

Als u gebruik wilt maken van één van de diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wilt u meer informatie over de maaltijden en de mogelijkheden?

Lees ook meer over de maaltijdvoorziening die wij bedrijven en cateraars bieden.

 

Nieuwsbriefinschrijving