Bel: 088 - 2012 123
Voor kinderopvang

Diensten voor kinderopvang

In de kinderopvang is het bijna altijd hectisch en dan is het erg prettig om te weten dat apetito meer levert dan alleen maaltijden. Zo kunnen wij u ondersteunen op het gebied van voeding en voedingsplannen, adviseren we u over welke apparatuur bij u in de kinderopvang van pas komt, leveren we deze apparaten met onderhoudscontract en geven we deskundig advies daar waar de behoefte bestaat.

voedingsadviesVoedingsadvies voor kinderen

“Welke producten zijn glutenvrij? Welke eenpansgerechten bevatten geen paprika? Welke producten zijn biologisch?" Stuk voor stuk vragen die onze diëtisten regelmatig te horen krijgen. Zeker bij kinderen is het erg prettig om te weten wat zij eten. Daar zijn onze diëtisten voor. Bovendien helpen ze graag bij het opstellen van menuplannen en dieetlijsten.

Lees meer over voeding voor kinderen.

apparatuurApparatuur

Beschikt u in uw kinderopvangcentrum over de juiste apparatuur? Bij apetito adviseren we u graag over welke apparatuur voor uw situatie geschikt is. Van ovens en combisteamers tot aan vriezers en transportsystemen. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak met één van onze accountmanagers of informeer bij onze binnendienst.

adviesAdvies voor de kinderopvang

Wij denken met u mee en adviseren u graag over welke oplossing voor uw kinderopvangorganisatie het beste is. Wij voorzien u van heldere informatie en zorgen ervoor dat u inzicht heeft én houdt in de kosten van de maaltijdvoorziening.

 

Meer weten?

apetito biedt volledige ondersteuning op het gebied van maaltijden en voeding in de kinderopvang. Lees ook meer over:

Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak met één van onze accountmanagers of informeer bij onze binnendienst.

 

 

Nieuwsbriefinschrijving