Bel gratis: 0800 - 023 29 75
Voor thuiszorg en welzijn

Diensten voor de thuiszorg

Wij vinden dat u zich volledig moet kunnen richten op uw zorgtaken. Daarom ontzorgen wij u graag in het gehele proces rondom de maaltijdvoorziening. Mede dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat deskundig en betrouwbaar invulling te geven aan uw maaltijdvoorziening en ondersteunen wij u graag met onder andere voedingsadvies en de juiste apparatuur om maaltijden de bewaren, bereiden en serveren. Ook voor marketingondersteuning kunt u bij ons terecht. Lees hieronder meer over ons veelzijdige dienstenpakket voor thuiszorg- en welzijnsorganisaties. 

voedingsadviesVoedingsadvies

Voor voedingsadvies op maat kunt u een beroep doen op onze diëtisten. Ze helpen graag bij het opstellen van menuplannen en dieetlijsten, bijvoorbeeld bij hart- en vaatziekten, diabetes, overgewicht of ondervoeding. Maar ook voor informatie over de productsamenstelling, ondersteunen onze diëtisten daar waar gewenst.

Lees meer over voeding voor senioren.

apparatuurApparatuur

Een smakelijke maaltijd vraagt om een goede bereiding. Wij hebben in samenwerking met gerenommeerde producenten apparatuur ontwikkeld waarmee onze maaltijden optimaal bereid kunnen worden. Bovendien kunt u andere apparatuur zoals vriezers direct bij ons bestellen. Onze accountmanager informeert u graag over de mogelijkheden. 

automatiseringAutomatisering

Met onze automatiseringsoplossingen kunnen wij u helpen met uw maaltijdservice. Zo bieden wij onder andere applicaties voor:

  • Elektronische facturatie via e-mail of invoice sharing
  • Online bestellen
  • Koppeling met maaltijdregistratie en/of ERP systemen

Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak met één van onze accountmanagers.

bestellen en betalenBestellen en betalen

Indien u dat wenst, kunt u uw cliënten direct via onze gratis klantenservice of webshop laten bestellen. Wij verzorgen dan meteen de facturatie voor u. Zo bent u altijd verzekerd van een goede maaltijdvoorziening, zonder dat u zich om de administratie daarvan hoeft te bekommeren. Vraag onze accountmanager naar de verschillende mogelijkheden.

marketingondersteuningMarketingondersteuning

Om een goed inzicht te hebben in de ontwikkeling van uw maaltijdservice, voorzien wij u graag van informatie over het bestelgedrag van uw maaltijdgebruikers. Tevens kunnen wij u ondersteunen bij uw marketingactiviteiten. Op die manier creëren we meer bekendheid voor uw maaltijdservice en tevreden maaltijdgebruikers.

leveringsmogelijkhedenFlexibele leveringsmogelijkheden

Vanuit vijf servicecentra leveren wij snel en betrouwbaar door het hele land. Warme maaltijden worden dagelijks bezorgd, vriesverse maaltijden wekelijks. Onze servicechauffeurs zijn EHBO-geschoold. Bovendien behoort levergarantie ot de mogelijkheden. Onze dienstverlening stopt dus niet bij de voordeur! Wilt u de maaltijden liever door uw eigen vrijwilligers of medewerkers laten bezorgen? Ook dat kan. U bepaalt zelf hoever onze service moet gaan.

boodschappenserviceBoodschappenservice

Als we de maaltijden bezorgen, kunnen we natuurlijk ook meteen de boodschappen meenemen. Wel zo makkelijk! Zo kunnen uw cliënten naast maaltijden ook zaken als droge kruidenierswaren, zuivel en verzorgingsartikelen bestellen. Onze accountmanager informeert u graag over de mogelijkheden.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over al deze diensten voor de thuiszorg en welzijn of heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Nieuwsbriefinschrijving