Bel: 088 - 2012 123
Voor thuiszorg en welzijn

Diensten voor de thuiszorg

Wij vinden dat u zich volledig moet kunnen richten op uw zorgtaken. Daarom ontzorgen wij u graag in het gehele proces rondom de maaltijdvoorziening. Mede dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat deskundig en betrouwbaar invulling te geven aan uw maaltijdvoorziening en ondersteunen wij u graag, bijvoorbeeld met voedingsadvies of marketingondersteuning.

Voedingsadvies voedingsadvies

Voor voedingsadvies op maat kunt u een beroep doen op onze diëtisten. Ze helpen graag bij het opstellen van menuplannen en dieetlijsten, bijvoorbeeld indien er sprake is van cliënten met hart- en vaatziekten, diabetes, overgewicht of ondervoeding. Maar ook voor informatie over de productsamenstelling, ondersteunen onze diëtisten daar waar gewenst. Lees meer over voeding voor senioren.

Apparatuur apparatuur

Een smakelijke maaltijd vraagt om een goede bereiding. Wij hebben in samenwerking met gerenommeerde producenten apparatuur ontwikkeld waarmee onze maaltijden optimaal bereid kunnen worden. Bovendien kunt u andere apparatuur zoals vriezers direct bij ons bestellen. Onze accountmanager informeert u graag over de mogelijkheden.

Automatisering automatisering

Met onze automatiseringsoplossingen kunnen wij u helpen met uw maaltijdservice. Zo bieden wij onder andere applicaties voor:

  • Elektronische facturatie via e-mail of invoice sharing
  • Online bestellen
  • De koppeling met uw maaltijdregistratiesysteem en/of ERP-systemen

Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak met één van onze accountmanagers.

Bestellen & betalen bestellen en betalen

Indien u dat wenst, kunt u uw cliënten direct via onze gratis klantenservice of webshop laten bestellen. Wij verzorgen dan meteen de facturatie voor u. Zo bent u altijd verzekerd van een goede maaltijdvoorziening, zonder dat u zich om de administratie daarvan hoeft te bekommeren. Vraag onze accountmanager naar de verschillende mogelijkheden.

Marketingondersteuning marketingondersteuning

Om een goed inzicht te hebben in de ontwikkeling van uw maaltijdservice, voorzien wij u graag van informatie over het bestelgedrag van uw maaltijdgebruikers. Tevens ondersteunen wij desgewenst bij uw marketingactiviteiten. Op die manier creëren we meer bekendheid voor uw maaltijdservice en kunnen we meer mensen voorzien van gezonde en lekkere maaltijden.

Flexibele levermogelijkheden leveringsmogelijkheden

Vanuit vijf servicecentra leveren wij snel en betrouwbaar door het hele land. Warme maaltijden worden dagelijks bezorgd, vriesverse maaltijden wekelijks door onnze servicechauffeurs die EHBO-geschoold zijn. Een levergarantie behoort bovendien tot de mogelijkheden. Onze dienstverlening stopt dus niet bij de voordeur! Wilt u de maaltijden liever door uw eigen vrijwilligers of medewerkers laten bezorgen? Ook dat kan. U bepaalt zelf in welke mate u onze ondersteuning wenst.

Boodschappenservice boodschappenservice

Als we de maaltijden bezorgen, kunnen we natuurlijk ook meteen de boodschappen meenemen. Wel zo makkelijk! Zo kunnen uw cliënten naast maaltijden ook zaken als droge kruidenierswaren, zuivel en verzorgingsartikelen bestellen. Onze accountmanager informeert u graag over de mogelijkheden.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze diensten voor thuiszorg- en welzijnsorganisaties of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons.

 

Nieuwsbriefinschrijving