Bel: 088 - 2012 123
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wie moet ik benaderen bij vragen, bestellingen en eventuele klachten?

Bij vragen, bestellingen en eventuele klachten kunt u contact opnemen met de binnendienst. De binnendienst is iedere werkdag telefonisch te bereiken op nummer 088 - 2012 123 of stuur een e-mail naar binnendienst@apetito.nl.

 

Maaltijden

Hoe worden de maaltijden ontwikkeld?

Bij het samenstellen van de maaltijden houden wij rekening met de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Dit is een hulpmiddel om gevarieerd te eten en een volwaardig voedingspatroon samen te stellen.

Kan apetito mijn vragen over voeding en diëten beantwoorden?

In de catalogus vindt u in het assortimentsoverzicht de belangrijkste voedingswaarden, weergegeven per 100g. Daarnaast is aangegeven welke componenten gluten-, melkeiwit- en lactose- en/of eivrij zijn. Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u dieetlijsten aanvragen, neem dan contact op met onze diëtisten: voeding@apetito.nl of tel. 088 – 2012 123. Vraag hier een catalogus aan

Hoe worden de maaltijden en maaltijdcomponenten ingevroren?

De maaltijden worden na het koken zeer snel ingevroren (shockfreezing). Zo blijven alle voedingsstoffen, waaronder vitamines, optimaal behouden.

Is het mogelijk gerechten te bestellingen die geschikt zijn voor diëten en/ of speciale voedingsgewoonten?

Ook wanneer uw gasten gebonden zijn aan een dieet of een speciale voedingsgewoonte, is er volop keuze. Zo kunt u onder meer kiezen uit natriumarm, glutenvrij, fijn- en glad gemalen en vegetarisch. De maaltijden worden door ervaren koks gekookt en uitsluitend met de meest verse en natuurlijke ingrediënten.

Prijzen

Waar vind ik de prijzen van de maaltijden en maaltijdcomponenten?

Voor informatie over prijzen kunt u contact opnemen met onze accountmanager 

Bestellen

Hoe kan ik maaltijden en maaltijdcomponenten bestellen?

Onze maaltijden en maaltijdcomponenten kunt u bestellen via de binnendienst of via het InternetBestelSysteem (IBS). 
Met het InternetBestelSysteem (IBS) geeft u gemakkelijk en snel uw bestellingen door. U kunt 24 uur per dag inloggen vanaf iedere computer. Oude bestellingen worden automatisch gearchiveerd en u vindt er altijd de laatste informatie over onze producten. Kijk voor meer informatie op http://bestelsysteem.apetito.nl.

Apparatuur

Levert apetito ook apparatuur?

Maaltijden moeten gezond maar vooral ook lekker zijn. Dat vraagt om goede apparatuur die simpel te bedienen is. Wij adviseren u graag over wat in welke situatie het beste past. Van opslag en bereiding tot en met de benodigdheden om te kunnen serveren. Vanzelfsprekend kunnen wij de apparatuur ook leveren inclusief onderhoudscontract. Onze accountmanager informeert u graag. 

Nieuwsbriefinschrijving