Bel: 088 - 2012 123
Hoe werkt JuniorVita

Lekker eten met JuniorVita!

Met JuniorVita maaltijdcomponenten kiest u een oplossing waarmee u heerlijke maaltijden op tafel zet terwijl het keukenproces vereenvoudigd wordt. Het ruimte assortiment bestaat uit componenten in blokvorm en handige eenpanners.

 

Menuplan samenstellen

In mijn.apetito plaatst u heel gemakkelijk uw bestelling. Kies voor een menuplan dat onze diëtisten opgesteld hebben en wees verzekerd van een gevarieerd menu. Of stel eenvoudig een eigen menu samen!

Tip: Bekijk ook zeker de JuniorVita menusuggesties per seizoen!

 

In de vriezer

We verpakken uw bestelling in dozen en vershoudzakken die eenvoudig in de vriezer of vriescel passen. Op de doos of zak vindt u een etiket met alle relevante gegevens van het product. De zakken maken we van gerecycled en duurzaam PE-folie. Ze zijn volledig afgesloten, maar ook makkelijk hersluitbaar. Zo waarborgen we hygiëne én behouden we versheid. Na gebruik gooit u de plastic zak of kartonnen doos gewoon bij het plastic afval of oud papier. 

Invriezen is de meest natuurlijke vorm van conserveren, houdt uw maaltijd lekker en voedzaam en vermindert verspilling.

 

Vullen van gastronormschalen

Ons assortiment bestaat uit vriesverse maal tijdcomponenten in blokvorm en losgevroren componenten. Deze zijn voorgegaard, gekruid en daarom gereed voor bereiding.

De componenten zijn individueel portioneerbaar en afgestemd op het aantal maaltijdgebruikers.

En wist u dat de inhoud van een vershoudzak exact gelijk is aan de inhoud van een halve gastronormschaal? Makkelijker wordt het niet!

   

 

Eenvoudige bereiding

Of u nou werkt met combistoom-, heteluchtoven of een buffetwagen, onze gerechten zijn eenvoudig te bereiden en op hetzelfde moment klaar. Het enige wat u hoeft te doen is het apparaat voor te verwarmen, de gevulde gastronormschalen in het bereidingsapparatuur te plaatsen en de juiste temperatuur en tijd te kiezen. Dankzij de eenvoud heeft u geen vakpersoneel nodig om de gerechten te bereiden.

 

 

 

Aantrekkelijk serveren

Tijd om de tafel te dekken! Vanuit de gastronormschalen schept u onze gerechten gemakkelijk over op individuele bordjes of op een buffetwagen. Aan u de keuze hoe u het portioneert, garneert en serveert!

 

Eet smakelijk!

 

Nieuwsbriefinschrijving