Bel gratis: 0800 - 023 29 75
Ervaringen van maaltijdgebruikers

Maaltijdgebruikers aan het woord

Dhr. van der Wal, 84 jaar, uit Beetsterzwaag (Friesland) is zeer tevreden over apetito.

referentie maaltijdgebruiker apetito”Ik ben nog heel actief en mag graag op pad gaan. Dankzij apetito kan ik gaan en staan waar ik wil. Eenmaal in de 7 dagen komt de chauffeur de maaltijden op woensdag tussen 9.00 en 10.00 uur afleveren. Dat was wel even anders toen ik drie maal per week koelverse maaltijden kreeg; die dagen moest ik 's ochtends thuis blijven om de maaltijden in ontvangst te nemen”.

Toen bij zijn vrouw darmkanker geconstateerd werd en zij een vegetarisch dieet moest volgen, bleek dat apetito ook aan deze vraag kon voldoen. ”De juiste voeding is een sterk wapen tegen kanker. apetito heeft een gevarieerd aanbod vegetarische maaltijden, daar konden we goed mee uit de voeten”.

De heer van der Wal, voormalig boer, bestelt meestal traditioneel Hollandse maaltijden met vlees, aardappels en groente. ”Voordat ik de maaltijd eet, schep ik alles op een groot diep bord, dan smaakt het mij nog lekkerder!”

Mevrouw Lamain, 85 jaar, uit de stad Groningen eet zelfs vis, dankzij apetito.

Maaltijdgebruiker aan het woord”Ik dacht dat ik geen vis lustte, maar heb het, door de voedingsadviezen van de apetito diëtiste, toch geprobeerd. Ik bleek het heerlijk te vinden! Ik at ook nooit rode bieten, maar die zijn zó lekker!”

Wat mevrouw Lamain heel prettig vindt is dat apetito zo flexibel is: ”ik eet regelmatig buiten de deur, of mijn dochter brengt me erwtensoep, of stamppot. Op zondag vind ik het leuk zelf te koken. Dat is geen enkel probleem; dan bestel ik voor de komende periode minder maaltijden.”

Dat bestellen doet ze iedere donderdag per telefoon. In de prachtige kleurencatalogus houdt ze bij wat ze extra lekker vindt. Runderlap in champignonsaus met stoofpeertjes is haar favoriet. Mevrouw Lamain is zeer te spreken over de prijs-kwaliteitsverhouding. ”De maaltijden zijn heerlijk en zeker niet duur. Het bevalt mij prima!”

Een echtpaar uit Drenthe, dat anoniem wil blijven.

maaltijdgebruiker aan het woordHet woord is aan meneer: ”Mijn vrouw belandde zo'n zes jaar geleden in het ziekenhuis. De eerste paar weken redde ik me, hoewel niet ideaal, met maaltijden uit de supermarkt. Toen ze weer thuiskwam, moest ze nog een flinke periode aansterken. Kant en klare maaltijden bleken toen wel heel handig te zijn. Samen gingen we op zoek naar de beste oplossing.

Op internet hadden we een test gelezen, waaruit bleek dat vriesverse maaltijden een uitstekend alternatief zijn voor zelf koken. We gingen niet over een nacht ijs. Er werd vergelijkend warenonderzoek gedaan. Een half jaar lang bestelden we apetito maaltijden en precies dezelfde maaltijden van een concurrent. Na een half jaar was onze conclusie overduidelijk: we kozen voor apetito. Waarom? apetito heeft alles beter voor elkaar; het vlees is na bereiding mals en sappig, de porties zijn precies goed, de smaak is uitstekend - net vers. Bovendien laat de aflevering van de producten niets te wensen over”.

Vooral over de service is dit echtpaar uit Drenthe heel goed te spreken: ”De chauffeur die de maaltijden aflevert is zeer correct: altijd op tijd, zodat we niet onnodig lang thuis moeten blijven. Ook het belgedrag van apetito is voorbeeldig: je wordt altijd correct te woord gestaan. Hoewel de gezondheidsproblemen gelukkig achter de rug zijn, bevallen de vriesvers maaltijden zo goed, dat we ervoor gekozen hebben om ermee door te gaan.We eten heerlijk en de tijdwinst is enorm!”

 

 

 

 

Nieuwsbriefinschrijving