Bel gratis: 0800 - 023 29 75
Referenties

Referenties

Vanzelfsprekend zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze producten en de meerwaarde die onze diensten u bieden. Maar wie kan dat nu beter beoordelen dan u, onze klanten? Lees hier enkele praktijkervaringen en overtuig uzelf van de voordelen die apetito u biedt.

 

Organisaties

 

"Onze ledenvereniging 123Comfort werkt al jaren samen met apetito. Veel van onze klanten maken gebruik van de maaltijden.
Het gemak van de bezorging aan huis en bovendien een mooie korting op de maaltijden van apetito. Dat spreekt de mensen aan!

Klik hier voor meer infomatie over 123-comfort

TWB Thuiszorg

Onze professionals willen hun cliënten zelfredzaam houden of maken. Zo blijven zij langer wonen in hun vertrouwde omgeving. Om dat te bereiken is het ook van belang om goed en gevarieerd te blijven eten. Daarom maken onze cliënten gebruik van TWB Maaltijden van apetito Gemakkelijk, lekker en betrouwbaar.

TWB Thuiszorg met Aandacht

"Een prima bedrijf, apetito. Elke dag krijgen leden van CareynPlus de maaltijden van apetito thuisbezorgd. Lekker en gezond eten, zonder te koken en boodschappen te hoeven doen. Echt een uitkomst de maaltijdservice van apetito."

Mirjam Furgler, productmanager CareynPlus
www.careynplus.nl

Meer informatie

"Al ruim 10 jaar werkt Zorgsaam  samen met apetito. Onze leden zijn zeer tevreden over het uitgebreide assortiment en de kwaliteit van de maaltijden."

Mariska Hurenkamp - Teunissen, Office manager/ PR & Communicatie Zorgsaam

 

 

 "Voor onze leden is de apetito maaltijdservice een uitkomst; smakelijke maaltijden snel en eenvoudig geregeld!"

Vivium Services

 

 

 

"apetito levert uitgebalanceerde maaltijden aan onze kinderen. De maaltijden zijn smaakvol en appetijtelijk. apetito is een betrouwbare en servicegerichte leverancier. We genieten nog iedere dag van deze keuze."

Daniëlle Leeman, kinderdagverblijf "De Kindervilla"

 

 

"Onze kinderen eten dagelijks een gevarieerd menu met de producten van apetito. Zo leren ze verschillende soorten warm eten te waarderen!"

Jacqueline Kuipers, kinderdagverblijf  "Het Vosje - Haarlem"

 

 

"WZC Het Schild en apetito vinden elkaar in de samenwerking, de flexibiliteit en het aanbieden van vers bereide maaltijdcomponenten."

Michel Geerlings, Teamleider Restaurant WZC Het Schild

 

"Stichting Eykenburg heeft gekozen voor apetito om haar hoogwaardige producten, het brede assortiment en de goede samenwerking."

Stichting Eykenburg is op 30 juni in de prijzen gevallen tijdens de Gouden Bordjes 2016. Lees meer >

 

 

Nieuwsbriefinschrijving