Bel: 088 - 2012 123
Referenties

Referenties

Vanzelfsprekend zijn wij overtuigd van de kwaliteit en meerwaarde van onze producten en diensten. Maar wie kan dat nu beter beoordelen dan onze klanten?
Een greep uit de reacties.

 

 Logo Florence

"De FlorencePas werkt al jaren samen met de maaltijdenservice van apetito. Dit naar volle tevredenheid. Ook namens onze FlorencePashouders. Zij ervaren het gemak, zijn te spreken over het uitgebreide menu, de smakelijke maaltijden, de korting en sinds kort ook de dagelijkse bezorging van warme maaltijden in ons hele werkgebied. Zo houden zij meer tijd en energie over voor andere dingen!"
Irma Gosselink, productmanager Florence
Ontdek meer over Florence

 

Kinderdagverblijf Natuurlijk

“Het JuniorVita-concept biedt ons flexibiliteit. We hebben altijd voldoende voorraad in huis en kunnen gemakkelijk anticiperen op een wisselend aantal eters. Zo hoeven we geen maaltijden weg te gooien en dat is vanuit duurzaamheidsoogpunt ideaal."

Neem hier een kijkje in de keuken
Judith Tijhuis & Mitch Janssen, kinderdagverblijf NATUURlijk

 

 Logo kinderdagverblijf Het Vosje

"Onze kinderen eten dagelijks een gevarieerd menu van apetito. Zo leren ze verschillende soorten warm eten te waarderen!"
Zie ook: 'Kinderen smullen van gezonde warme maaltijden'
Jacqueline Kuipers, kinderdagverblijf Het Vosje - Haarlem

 

Loogo 123 Comfort

 

"Onze ledenvereniging 123Comfort werkt al jaren samen met apetito. Veel van onze klanten maken gebruik van de maaltijden.
Het gemak van de bezorging aan huis en bovendien een mooie korting op de maaltijden van apetito, spreekt de mensen aan!"
Klik hier voor meer infomatie over 123Comfort.

 

TWB Thuiszorg

"Onze professionals willen hun cliënten zelfredzaam houden of maken. Zo kunnen zij langer in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Goed en gevarieerd eten is daarbij belangrijk. Daarom maken onze cliënten gebruik van de maaltijden van apetito. Gemakkelijk en lekker."
TWB Thuiszorg met aandacht

Logo Careyn

 

 

 

 

"Een prima bedrijf, apetito. Elke dag krijgen leden van CareynPlus de maaltijden van apetito thuisbezorgd. Lekker en gezond eten, zonder te koken en boodschappen te hoeven doen. Echt een uitkomst de maaltijdservice van apetito."
Mirjam Furgler, productmanager CareynPlus
Klik hier voor meer informatie over Careyn

Logo Zorgsaam

"Al ruim 10 jaar werkt Zorgsaam  samen met apetito. Onze leden zijn zeer tevreden over het uitgebreide assortiment en de kwaliteit van de maaltijden."
Mariska Hurenkamp-Teunissen, office manager Zorgsaam

 Logo Vivium

 

 

"Voor onze leden is de apetito maaltijdservice een uitkomst; smakelijke maaltijden, snel en eenvoudig geregeld!"

Vivium Services

 

 Logo De Kindervilla

 "apetito levert uitgebalanceerde maaltijden aan onze kinderen. De maaltijden zijn smaakvol en appetijtelijk. apetito is een betrouwbare en servicegerichte leverancier. We genieten nog iedere dag van deze keuze."
Daniëlle Leeman, kinderdagverblijf "De Kindervilla"

 

Nieuwsbriefinschrijving