Bel: 088 - 2012 123
Voor wie

Hoe kunnen wij u helpen?

Particulieren

Ik wil graag meer weten over maaltijden aan huis voor senioren

Particulieren

Thuiszorg en welzijn

Ik wil graag meer weten over maaltijden voor thuiszorg en welzijn

Thuiszorg en welzijn

Zorginstellingen

Ik wil graag meer weten over maaltijden voor zorginstellingen

Zorginstellingen

Kinderopvang

Ik wil graag meer weten over maaltijden voor kinderopvang

Kinderopvang

Bedrijven & cateraars

Ik wil graag meer weten over maaltijden voor bedrijven en cateraars

Bedrijven & cateraars

Over apetito


apetito heeft al sinds 1958 ervaring in de maaltijdvoorziening. Tot onze klanten behoren zorginstellingen, thuiszorgorganisaties, Stichting Welzijn Ouderen, kinderdagverblijven, scholen, bedrijven en ziekenhuizen in heel Nederland. Daarnaast bezorgen wij onze maaltijden aan huis, zowel warm als vriesvers! Iedere eetsituatie is uniek en vraagt om een eigen oplossing. Wij helpen u daarom graag bij het maken van de juiste keuzes. Lees meer over apetito.

Een impressie van onze producten en diensten

Voedingsadvies

Onze gediplomeerde diëtisten geven voedingsadvies op maat en helpen graag bij het ontwikkelen van onder andere menuplannen en dieetlijsten. Maar ook voor informatie over de samenstelling van een product, helpen onze diëtisten u graag verder! Meer over onze voedingsadviezen

Multiplus maaltijden

Kent u Multi Plus al? Met Multi Plus kiest u als organisatie voor een oplossing waarmee u heerlijke maaltijden op tafel zet, terwijl het keukenproces minder complex wordt. Met meer dan 400 verschillende maaltijdcomponenten is er voor iedere smaak wat wils. Meer over onze maaltijdcomponenten.

Online bestellen

Via de shop van apetito kunnen maaltijdgebruikers 7 dagen per week, 24 uur per dag maaltijden online bekijken en bestellen. U filtert maaltijden eenvoudig op dieetvormen en voedingsgewoonten. Eventuele kortingen worden via uw account direct verrekend. Naar de webshop van apetito.

Warm thuisbezorgd

Onze warme maaltijden worden bezorgd met de unieke Chefmobiel. Hierin worden de maaltijden tijdens het rijden bereid, waardoor ze perfect op temperatuur zijn als ze worden bezorgd. Voedingswaarden blijven met deze unieke manier van bereiden en bezorgen optimaal behouden.

Bekijk ook

Nieuws

Bekijk het overzicht met de laatste nieuwsberichten en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws

Op uw gemak de maaltijden bekijken?

Ontdek het complete aanbod in onze webshop!

Op uw gemak de maaltijden bekijken?

Nieuwsbriefinschrijving