Bel: 088 - 2012 123
Productaanbod

Maaltijden voor senioreninstellingen

productaanbod

Bij apetito vinden we dat onze producten per definitie goed moeten zijn. Daarom ontwikkelen wij onze maaltijden in eigen beheer en op eigen receptuur. De ambachtelijk bereide maaltijden zijn vriesvers, op basis van natuurlijke ingrediënten en ook geschikt voor diëten en passend bij speciale voedingsgewoonten. Naast maaltijden bent u ook voor droge kruidenierswaren, lunchartikelen, fruit en zuivelproducten bij apetito aan het juiste adres. Met onze dienstverlening kunnen wij u daarnaast ook ontzorgen in het gehele proces rondom eten, drinken & gastvrijheid. Bekijk onze dienstverlening.

 

Kant-en-klare maaltijden

 

Bij apetito heeft u een ruime keuze in kant-en-klare maaltijden. Van de traditionele Hollandse kost tot internationale gerechten uit de mediterrane en Aziatische keuken. Grote of kleinere porties, vegetarisch of juist met vlees of vis, met apetito als maaltijdleverancier maakt u de juiste keuze. Ook wanneer uw cliënten gebonden zijn aan een dieet of een speciale voedingsgewoonte, is er volop keuze. Zo kunt u onder meer kiezen uit natriumarm, glutenvrij, halal, fijn- en glad gemalen en vegetarisch. De maaltijden worden door ervaren koks gekookt en uitsluitend met de meest verse en natuurlijke ingrediënten.

Kijk in de overzichtelijke Dineren à la carte catalogus en laat u verrassen door ons aanbod.

 

Multi Plus maaltijdcomponenten

multi plus maaltijdcomponenten

Ons Multi Plus-assortiment biedt een gevarieerd aanbod maaltijdcomponenten. De componenten worden vriesvers aangeleverd en behoeven geen extra bewerking. Het Multi Plus-assortiment is een compleet systeem, maar kan ook als aanvulling op uw eigen producten gebruikt worden. Flexibiliteit en variatie zijn daarbij de kernwoorden. Met meer dan 400 verschillende maaltijdcomponenten is er voor iedere smaak wat wils.

Voordelen Multi Plus systeem

De voordelen van ons Multi Plus systeem op een rijtje:

  • Nauwelijks verspilling door precieze portionering
  • Budgetzeker
  • Eenvoudige handling – van opslag tot bereiding
  • Menuplanning afgestemd op uw behoeften
  • Ruime keuze in maaltijdcomponenten
  • Eenvoudig in te spelen op flexibele aantal eters per dag

Lees verder hoe eenvoudig het is, vraag onze catalogus aan of download de Multi Plus-folder voor meer informatie. 

 

winVitalis

Voor mensen die problemen hebben met kauwen en/ of slikken kan het eten van een warme maaltijd een hele opgave zijn. Voor dit soort situaties hebben onze koks en diëtisten het assortiment winVitalis ontwikkeld. Dit assortiment is geheel IDDSI-conform. Lees meer >

 

 

 

Op uw gemak de maaltijden bekijken?

Ontdek het complete aanbod in onze webshop!

Op uw gemak de maaltijden bekijken?

Nieuwsbriefinschrijving