Bel: 088 - 2012 123
Voor gehandicapteninstellingen

Diensten voor de gehandicaptenzorg

Naast ons uitgebreide voedingsaanbod bieden wij desgewenst een pakket aan dienstverlening dat u veel werk en zorgen uit handen kan nemen:

Voedingsadvies voedingsadvies 

Heeft u een voedingskundige vraag? Hoe bijvoorbeeld om te gaan met overgewicht of het verstrekken van informatie over voeding? Raadpleeg dan kosteloos onze diëtisten. Zij informeren u graag. Ook kunnen zij u voorzien van dieetlijsten en menuplannen zodat u verzekerd bent van een uitgebalanceerd voedingspatroon voor uw cliënten.
Lees meer over voeding voor mensen met een beperking.

Boodschappenservice boodschappenservice 

Al uw boodschappen geleverd door één partij? Dat kan! Naast alle levensmiddelen kunt u ook boodschappen als schoonmaakmiddelen en verzorgingsartikelen bij ons bestellen. Wij zorgen er dan voor dat alles bij uw zorginstelling wordt geleverd. Wel zo makkelijk!

Catering catering 

Heeft u voor uw gehandicapteninstelling behoefte aan extra handen, dan kunt u een beroep doen op onze cateringmogelijkheden. Zo bent u verzekerd van vakbekwaam personeel dat uw cliënten onbezorgd laat genieten.

Apparatuur apparatuur 

Maaltijden moeten gezond en lekker zijn. Dat vraagt om goede apparatuur die simpel te bedienen is. Wij adviseren u graag over wat in welke situatie het meest geschikt is en welke voorzieningen daarvoor nodig zijn. Van opslag tot bereiding, alle apparatuur is leverbaar. En vanzelfsprekend inclusief onderhoudscontract zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Consultancy consultancy 

Graag geven wij u (meer) inzicht in de integrale kosten van het gehele proces van eten&drinken binnen uw zorginstelling. Daarvoor maken we een grondige analyse zodat u de handvatten heeft om te verbeteren en grip op de kosten houdt.

Gastvrijheid & ambiance gastvrijheid 

In een zorgomgeving zoals een gehandicapteninstelling moeten mensen zich op hun gemak kunnen voelen. Het creëren van een prettige sfeer is dan ook erg belangrijk. Indien gewenst kunnen wij uw personeel daarom trainen tot volwaardige gastvrijheidsprofessionals. Ook kunnen wij begeleiden bij het realiseren van een prettige ambiance in de woon- of eetomgeving.

 

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor uw gehandicapteninstelling kunnen betekenen? Bel ons of neem contact op met onze accountmanager in uw regio.

 

gehandicapteninstellingen

 

Nieuwsbriefinschrijving