Bel gratis: 0800 - 023 29 75
Voor gehandicapteninstellingen

Diensten voor de gehandicaptenzorg

apetito verzorgt diensten voor de gehandicaptenzorg die bij uw instelling passen. Naast maaltijden, maaltijdcomponenten en andere producten, zoals zuivel en fruit, levert apetito ook een scala aan andere diensten die u een hoop zorgen en werk uit handen kunnen nemen. Denk aan een boodschappenservice, voedingsadvies, maar ook trainingen waarin uw medewerkers tot gastvrijheidprofessional worden opgeleid. 

voedingsadviesVoedingsadvies mensen met beperking

Heeft u een voedingskundige vraag? Hoe bijvoorbeeld om te gaan met overgewicht of het verstrekken van informatie over voeding? Raadpleeg dan kosteloos onze diëtisten. Zij informeren u graag. Ook kunnen zij u voorzien van dieetlijsten en menuplannen zodat u verzekerd bent van een uitgebalanceerd voedingspatroon voor uw cliënten. 

Lees meer over voeding voor mensen met een beperking.

boodschappenserviceBoodschappenservice

Al uw boodschappen geleverd door één partij? Dat kan! Naast alle levensmiddelen kunt u ook uw boodschappen als schoonmaakmiddelen en verzorgingsartikelen bij ons bestellen. Wij zorgen er dan voor dat alles bij uw zorginstelling wordt geleverd. Wel zo makkelijk.

cateringCatering gehandicaptenzorg

Heeft u voor uw gehandicapteninstelling behoefte aan extra handen, dan kunt u natuurlijk ook een beroep doen op onze cateringmogelijkheden. Zo bent u verzekerd van vakbekwaam personeel dat uw cliënten onbezorgd laat genieten.

apparatuurApparatuur

Maaltijden moeten gezond maar vooral ook lekker zijn, ongeacht of ze voor mensen mét of zonder een beperking bestemd zijn. Dat vraagt om goede apparatuur die simpel te bedienen is. Wij adviseren u graag over wat in welke situatie het beste past. We leveren diverse soorten apparatuur, van opslag en bereiding tot en met de benodigdheden om te kunnen serveren. We leveren ook inclusief onderhoudscontract.

consultancyAnalyse & consultancy

Onze procesanalyse geeft u meer inzicht in de integrale kosten van uw maaltijdvoorziening voor uw zorginstelling. We verzorgen niet alleen analyses op maat, maar geven ook advies en helpen u met het oplossen van investeringskwesties. Dit geeft u de handvaten om te verbeteren daar waar mogelijk, waarbij u grip op de kosten houdt.

gastvrijheidGastvrijheidsopleiding & inrichtingsconcept

In een zorgomgeving zoals een gehandicapteninstelling moeten mensen zich helemaal op hun gemak voelen. Ons erkende opleidingstraject met subsidiemogelijkheden leidt uw personeel op tot volwaardige gastvrijheidsprofessionals. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor inrichtingsconcepten die een prettige sfeer aan de woonomgeving, keuken of restaurant geven.

 

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor uw gehandicapteninstelling kunnen betekenen? Neem gerust contact op met een aanspreekpunt in uw regio.

 

gehandicapteninstellingen

 

Nieuwsbriefinschrijving