Bel: 088 - 2012 123
Voor senioreninstellingen

Diensten voor senioreninstellingen

apetito levert niet alleen warme en vriesverse maaltijden aan senioreninstellingen, maar ook allerlei diensten. Deze diensten dragen bij aan een efficiënt zorgproces en tegelijkertijd een welbevinden van uw cliënten.

Voedingsadvies senioren voedingsadvies

Heeft u een voedingsgerelateerde vraag, bijvoorbeeld hoe u met ondergewicht om moet gaan? Of bent u op zoek naar dieetlijsten voor mensen met diabetes of andere aandoeningen? Onze diëtisten staan voor u klaar voor advies en informatie. Zo weet u zeker dat uw cliënten de juiste en gezonde voeding tot zich krijgen. Lees meer over voeding voor senioren.

Boodschappenservice boodschappenservice

Bij ons kunt u zowel voedingsmiddelen als andere boodschappen (zoals verzorgings- en schoonmaakproducten) direct bestellen. Slechts één partij levert alle boodschappen bij u af, wat u en uw cliënten tijd en kosten bespaart. 

Catering catering

Het kan voorkomen dat u extra personeel nodig heeft voor de maaltijdvoorziening. Profiteer dan van onze aanvullende cateringdiensten! Onze deskundige medewerkers doen er alles aan zodat uw cliënten zorgeloos genieten.

Apparatuur apparatuur

Maaltijden moeten gezond maar vooral ook lekker zijn. Goede apparaten die eenvoudig te bedienen zijn dragen daar in grote mate aan bij.  Wij adviseren u graag over welke apparaten in uw situatie het beste past. Van opslag en bereiding tot en met de benodigdheden om te kunnen serveren! Wij leveren de apparaten ook inclusief onderhoudscontract.

Consultancy consultancy

Onze procesanalyse creëert inzicht in de integrale kosten van uw maaltijdvoorziening in uw senioreninstelling. Wij denken mee over investeringsvraagstukken en voorzien u van heldere informatie. Zo kunt u verbeteren daar waar het kan en houdt u goede grip op de kosten.

Gastvrijheid & ambiance gastvrijheid

Juíst in een zorgomgeving moeten mensen zich welbevinden. Het creëren van een prettige sfeer is dan ook erg belangrijk. Indien gewenst kunnen wij uw personeel daarom trainen tot volwaardige gastvrijheidsprofessionals. Ook kunnen wij begeleiden bij het realiseren van een prettige ambiance in de woon- of eetomgeving.

 

Interesse in één van onze diensten?

Wilt u graag één van deze diensten afnemen voor uw senioreninstelling? Uw contactpersoon in de regio staat voor u klaar en vertelt u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

 senioreninstellingen

Nieuwsbriefinschrijving