Bel gratis: 0800 - 023 29 75
Voor senioreninstellingen

Diensten voor senioreninstellingen

apetito levert niet alleen warme en vriesverse maaltijden aan senioreninstellingen, maar ook allerlei diensten. Deze diensten dragen bij aan een efficiënt zorgproces en tegelijkertijd een welbevinden van uw cliënten.

voedingsadviesVoedingsadvies senioren

Heeft u een voedingsgerelateerde vraag, bijvoorbeeld hoe u met ondergewicht om moet gaan? Of bent u op zoek naar dieetlijsten voor mensen met diabetes of andere aandoeningen? Onze diëtisten staan voor u klaar voor advies en informatie. Zo weet u zeker dat uw cliënten de juiste en gezonde voeding tot zich krijgen. Lees meer over voeding voor senioren.

boodschappenserviceBoodschappenservice

Bij ons kunt u zowel voedingsmiddelen als andere boodschappen (zoals verzorgings- en schoonmaakproducten) direct bestellen. Slechts één partij levert alle boodschappen bij u af, wat u en uw cliënten tijd en kosten bespaart. 

cateringCateringdiensten

Het kan voorkomen dat u extra personeel nodig heeft voor de maaltijdvoorziening. Profiteer dan van onze aanvullende cateringdiensten! Onze deskundige medewerkers doen er alles aan zodat uw cliënten zorgeloos genieten.

apparatuurApparatuur

Maaltijden moeten gezond maar vooral ook lekker zijn. Goede apparaten die eenvoudig te bedienen zijn dragen daar in grote mate aan bij.  Wij adviseren u graag over welke apparaten in uw situatie het beste past. Van opslag en bereiding tot en met de benodigdheden om te kunnen serveren! Wij leveren de apparaten ook inclusief onderhoudscontract.

consultancyConsultancy

Onze procesanalyse creëert inzicht in de integrale kosten van uw maaltijdvoorziening in uw senioreninstelling. Wij denken mee over investeringsvraagstukken en voorzien u van heldere informatie. Zo kunt u verbeteren daar waar het kan en houdt u goede grip op de kosten.

gastvrijheidAandacht en zorg voor uw cliënten

Juíst in een zorgomgeving moeten mensen zich welbevinden. Geef aandacht en leid uw medewerkers op tot deskundige gastvrijheidsprofessionals! Wij bieden een erkend opleidingstraject met subsidiemogelijkheden. Daarnaast bieden wij inrichtingsconcepten die een zeer aangename ambiance aan uw restaurant en de verschillende woonvormen geven.

 

Interesse in één van onze diensten?

Wilt u graag één van deze diensten afnemen voor uw senioreninstelling? Uw aanspreekpunt in de regio staat voor u klaar en vertelt u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

 senioreninstellingen

Nieuwsbriefinschrijving