Bel: 088 - 2012 123
Productaanbod

Productaanbod

Bij apetito vinden we dat onze producten per definitie goed moeten zijn. Daarom ontwikkelen wij onze maaltijden in eigen beheer en op eigen receptuur. De ambachtelijke bereide maaltijden zijn vriesvers, op basis van natuurlijke ingrediënten en ook verkrijgbaar voor diëten en speciale voedingsgewoonten. Naast maaltijden bent u ook voor droge kruidenierswaren, lunchartikelen, fruit en zuivelproducten bij apetito aan het juiste adres. Met onze dienstverlening kunnen wij u daarnaast ontzorgen in het gehele proces rondom eten, drinken & gastvrijheid. Bekijk onze dienstverlening.

 

Multi Plus maaltijdcomponenten

Maaltijdcomponenten

Het Multi Plus assortiment biedt een zeer uitgebreid aanbod maaltijdcomponenten. De gerechten worden vriesvers aangeleverd en behoeven geen extra bewerking. De maaltijdcomponenten zijn ook toe te passen in combinatie met eigen bereide producten. Op die manier heeft u volledige vrijheid invulling van uw maaltijdvoorziening. Uiteraard kunt u ook voor- en nagerechten evenals droge kruidenierswaren, lunchartikelen en zuivel bij ons bestellen.

De voordelen van ons Multi Plus systeem op een rijtje:

  • Zeer economisch door precieze portionering
  • Budgetzeker
  • Eenvoudige handling – van opslag tot bereiding 
  • Menuplanning afgestemd op uw behoeften
  • Ruime keuze in maaltijdcomponenten- ook als u rekening dient te houden met allergenen en diëten
  • Optimaal voedingswaardenbehoud door precieze bereidingsmethode
  • Eenvoudig in te spelen op flexibele aantal eters per dag
  • Hoge hygiënische zekerheid door HACCP-richtlijnen

Klik hier om te zien hoe eenvoudig het is

Vraag hier onze catalogus aan 

Download hier de Multi Plus folder 

winVitalis

Voor mensen die problemen hebben met kauwen en/ of slikken kan het eten van een warme maaltijd een hele opgave zijn. Voor dit soort situaties hebben onze koks en diëtisten het assortiment winVitalis ontwikkeld. Dit assortiment is geheel IDDSI-conform. Lees meer >

 

Nieuwsbriefinschrijving