Zo eenvoudig is het
1. Uitzoeken en bestellen
- In de Multi Plus catalogus vindt u alle informatie om een goed menuplan op te zetten. Vraag hier de catalogus aan of bekijk de catalogus online.
- Bestellen doet u heel eenvoudig via mijn.apetito.nl of binnendienst.
TIP: Kies voor een uitgebalanceerd menuplan opgezet door onze gediplomeerde diëtisten. Gemakkelijk en toch afgestemd op uw wensen.
2. Eenvoudige en zekere opslag
- 18°C voorkomt bederf en zorgt voor smaak-, vitamine- en voedingswaardenbehoud.
- De vershoudzakken zijn van duurzaam PE-folie en goed gesloten. Hierdoor is de hygiëne gewaarborgd en blijft de versheid optimaal behouden. Een geopende zak is bovendien eenvoudig hersluitbaar.
- De opslag van de dozen en de vershoudzakken in de diepvries is heel eenvoudig en plaatsbesparend dankzij gelijke grondoppervlaktes van de dozen.
- Elke doos en vershoudzak zijn voorzien van een etiket met alle relevante gegevens van het product.
3. Gemakkelijk te openen
- Druk de doos aan beide zijden in en trek daarna de klepjes omhoog.
- Trek de vershoudzak diagonaal open.
- De vershoudzakken voor losgevroren componenten zijn aan twee zijden te openen.
4. Vullen van de gastronormschalen
- De vriesverse componenten zijn reeds voorgegaard, gekruid en gereed voor bereiding.
- De componenten zijn individueel portioneerbaar exact afgestemd op het aantal maaltijdgebruikers.
- Verschillende groottes gastronormschalen zijn zonder problemen in te zetten.
- De vershoudzakken en dozen zijn van recycled materiaal en kunnen na gebruik bij het papier- en plasticafval gevoegd worden.
Blokjes | |
1 doos | 2 vershoudzakken à 8 blokjes |
8 blokjes = | 2 lagen in een 1/2 gastronormschaal of 1 laag in een 1/1 gastronormschaal |
Losgevroren | |
1 doos = | 2-4 vershoudzakken |
De inhoud van een vershoudzak = | 1/2 gastronormschaal |
5. Eenvoudige bereiding
- Of u nu een combisteamer, heteluchtoven of buffetwagen inzet – verwarm het apparaat altijd voor.
- Plaats de gevulde gastronormschalen in uw bereidingsapparatuur.
- Kies de temperatuur en tijd die voor de betreffende producten en apparatuur van toepassing is.
6. Aantrekkelijk serveren
- Haal de gastronormschalen uit de bereidingsapparatuur en plaats deze bij gebruik van een buffetwagen direct op het serveertableau.
- Biedt de maaltijdcomponenten in buffetvorm aan of portioneer, garneer en serveer ze individueel. Smakelijk eten!
Perfect portioneerbaar
Blokjes: Denk aan eenpansgerechten, vlees in saus etc.
Losgevroren componenten: Zoals groenten zonder saus, kippenpootjes, vissticks etc.
Sauzendrops: Voor verschillende soorten sausjes