Bel: 088 - 2012 123
Voor kleinschalig wonen

Diensten voor kleinschalig wonen

apetito verzorgt uiteenlopende diensten voor kleinschalige woonorganisaties. U kunt niet alleen bij ons terecht voor smakelijke kant- en klaarmaaltijden en maaltijdcomponenten, maar ook voor voedingsadvies op maat, boodschappenservice, consultancy en trainingen.

voedingsadviesVoedingsadvies

Onze diëtisten geven u kosteloos advies daar waar nodig. Het kan zijn dat u te maken heeft met onder- of overgewicht, mensen met bepaalde ziektes of aandoeningen waardoor u een specifiek dieetplan moet opstellen. Onze dietisten adviseren u graag en voorzien u van eventuele dieetlijsten en plannen zodat u altijd verzekerd bent van een uitgebalanceerde voedingspatroon voor uw bewoners.

Lees meer over voeding voor senioren.

Lees meer over voeding voor mensen met een beperking.

boodschappenserviceBoodschappenservice

Wist u dat u bij ons alle boodschappen kunt bestellen? Wel zo gemakkelijk om zowel food- als non food-artikelen bij ons te bestellen. Wij zorgen er dan voor dat alles op de betreffende zorglocatie wordt geleverd. 

apparatuurApparatuur

Beschikt u over de juiste apparatuur? Wij adviseren u graag over wat in welke situatie het meest geschikt is. Van opslag en bereiding tot aan de benodigdheden om te kunnen serveren. Vanzelfsprekend kunnen wij ook voorzien in een onderhoudscontract.

consultancyConsultancy

Wij denken met u mee en adviseren u graag over welke oplossingen het beste zijn om het zorgproces - vooral gelet op de maaltijdvoorziening - waar mogelijk te verbeteren. Wij voorzien u van heldere informatie en zorgen ervoor dat u een goed inzicht heeft in de integrale kosten van de maaltijdvoorziening.

gastvrijheidGastvrijheid & ambiance

In elke zorgomgeving moeten mensen zich zoveel mogelijk thuisvoelen. Besteed ook aandacht aan gastvrijheid en leid uw personeel op tot een echte professional op dit gebied! Wij bieden een erkend opleidingsplan met subsidiemogelijkheden. Ook kunt u kiezen voor onze inrichtingsconcepten die een zeer aangename ambiance aan uw woonvorm geven.

 

Meer weten over een dienst?

Als u geïnteresseerd in één van deze diensten voor kleinschalige woonvormen, laat u dan vrijblijvend adviseren door uw contactpersoon in de regio. 

 

Nieuwsbriefinschrijving