Bel: 088 - 2012 123
Productaanbod

Ons assortiment

Met apetito zet u eenvoudig een uitgebalanceerde maaltijd op tafel. Een lekkere en voedzame maaltijd is voor iedereen belangrijk. Onze koks werken daarom uitsluitend met de meest verse ingrediënten. Naast lekker en voedzame maaltijden leveren we ook verschillende diensten die het u gemakkelijk maken. Bekijk welke diensten we u kunnen bieden.

 

Vriesverse maaltijden

Vriesverse maaltijden worden wekelijks in heel Nederland aan huis bezorgd. U heeft de keuze uit meer dan 130 maaltijden, diverse soepen en desserts. Ook voor dieetvormen en speciale voedingsgewoonten, zoals natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en fijn- en glad gemalen voeding is apetito de juiste partner.

Lees alles over ons assortiment vriesverse maaltijden

 

Warme maaltijden

In een groot deel van Nederland bezorgen wij ook dagelijks, 365 dagen per jaar, warme maaltijden aan huis. Dankzij onze unieke "Chefmobiel" die voorzien is van een oven, kunnen wij de maaltijden tijdens het rijden bereiden. Hierdoor zijn de maaltijden op het moment van bezorgen perfect op temperatuur en blijven de voedingsstoffen beter behouden. 

Lees hier meer over ons assortiment warme maaltijden.

 

winVitalis

Voor mensen die problemen hebben met kauwen en/ of slikken kan het eten van een warme maaltijd een hele opgave zijn. Voor dit soort situaties hebben onze koks en diëtisten het assortiment winVitalis ontwikkeld. Het assortiment is geheel IDDSI-conform. Lees meer >

 

Nieuwsbriefinschrijving