Bel: 088 - 2012 123
Maaltijden aan huis

Diensten

Wij vinden het belangrijk dat u volop kunt genieten van onze maaltijden. Dat betekent niet alleen een keuze uit vele lekkere en voedzame maaltijden, maar ook eenvoudige bestelmogelijkheden, betrouwbare en flexibele leveringen en een goede bereikbaarheid van onze klantenservice en diëtisten. Wij staan graag voor u klaar. Ook voor voedingsadvies op maat en de juiste apparatuur om de maaltijden te bewaren en te bereiden kunt u bij ons terecht.

VoedingsadviesVoedingsadvies voor senioren

Voor voedingsadvies op maat kunt u terecht bij onze gediplomeerde diëtisten. Zij beantwoorden kosteloos al uw vragen over voeding en diëten. Ze helpen graag bij het verstrekken van dieetlijsten, bijvoorbeeld in het geval van hart- en vaatziekten, diabetes, overgewicht of ondervoeding. Maar ook voor informatie over de samenstelling van een product, helpen onze diëtisten u graag verder. Lees alles over gezonde voeding en voeding voor senioren

ApparatuurMaaltijden bewaren en bereiden

Een smakelijke maaltijd vraagt om een goede bereiding. In samenwerking met gerenommeerde producenten hebben wij apparatuur ontwikkeld waarmee onze maaltijden optimaal bereid kunnen worden. Wist u dat u bij ons ook vriezers kunt bestellen? Onze klantenservice informeert u graag over de mogelijkheden. 

De apetito MikroTop magnetron - gegarandeerd een lekkere maaltijd!

In de Mikrotop is voor elke maaltijd het optimale bereidingsprogramma voorgeprogrammeerd. Iedere maaltijd is getest en smaakt, na bereiding, alsof deze zojuist gekookt is.

WebshopEenvoudig online bestellen

Wilt u gemakkelijk kunnen bestellen? Maak dan gebruik van onze webshop. Behalve alle informatie over de maaltijden, vindt u hier ook de laatste acties en aanbiedingen. Eventuele kortingen worden bovendien direct verrekend en uw bestelhistorie blijft bewaard. Kortom, makkelijk en snel bestellen op het moment dat het u schikt! Lees meer over de verschillende bestelmogelijkheden bij apetito.

BetalenBetaalservice

Voor betaling kunt u kiezen uit automatische betaling of betalen achteraf. Ongeacht de wijze van betaling die u kiest, ontvangt u altijd maandelijks een factuur van uw bestellingen. Zo houdt u altijd het overzicht.

Flexibele levermogelijkheden

Vanuit vijf servicecentra levert apetito snel en betrouwbaar. Vriesverse maaltijden worden in heel Nederland wekelijks gratis aan huis bezorgd. Onze servicechauffeurs zijn EHBO-geschoold, wat een veilige gedachte is. Onze dienstverlening stopt dus niet bij de voordeur!

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over apetito? Lees meer over onze organisatie en de diverse soorten maaltijden die wij aan senioren leveren of vraag vrijblijvend de catalogus aan.

Nieuwsbriefinschrijving