Bel gratis: 0800 - 023 29 75
Tafeltje dekje Amsterdam

Heerlijke maaltijden aan huis bezorgd in Amsterdam

Uw maaltijden aan huis, snel en gemakkelijk! apetito biedt u tafeltje dekje in Amsterdam. Dit houdt in dat u kiest uit vriesverse maaltijden of warm bezorgde maaltijden. Deze leveren we vanuit ons eigen servicecentrum.
 

Tafeltje dekje vriesverse maaltijden

apetito levert tafeltje dekje vriesverse maaltijden in Amsterdam en omstreken. U kiest uit 130 verschillende maaltijden; van typisch Hollandse kost tot de internationale keuken. Benieuwd geworden naar alle maaltijden? Bekijk dan de complete catalogus of neem een kijkje in onze uitgebreide webshop.

Voordelig proberen? Bestel hier direct uw proefpakket >
 

Tafeltje dekje warm bezorgde maaltijden

Indien gewenst wordt in Amsterdam uw tafeltje dekje maaltijd ook warm bezorgd. Deze maaltijden bezorgen wij 365 dagen per jaar, zeven dagen per week. Wilt u een warme maaltijd thuisbezorgd hebben, dan kiest u dagelijks uit zeven verschillende maaltijden die wekelijks wisselen. Benieuwd naar het menu? Bekijk dan hier een voorbeeld menukaart of neem voor het actuele menu contact op met onze klantenservice.

Wilt u weten of we warme maaltijden ook bij u bezorgen? Vul dan onderstaand uw postcode in

loading

365 dagen per jaar een verantwoorde maaltijd

Onze warme maaltijden zijn vooral geschikt voor mensen die permanent of tijdelijk geen maaltijden kunnen verwarmen of niet in staat zijn om zelf te koken. Ze worden het hele jaar geleverd zodat u ook in het weekend en op feestdagen verzekerd bent van een heerlijke en verantwoorde maaltijd van apetito!

 

Unieke Chefmobiel

Het unieke van onze warme maaltijden is dat ze bezorgd worden met de unieke Chefmobiel. De maaltijden worden tijdens het rijden bereid en zijn daardoor perfect op temperatuur tegen de tijd dat het bij u wordt bezorgd. Bovendien blijven door deze unieke manier van bereiden en bezorgen de voedingswaarden optimaal behouden. Omdat de Chefmobiel beschikt over een koelkast is het zelfs mogelijk om een compleet driegangenmenu te bestellen. U kiest dan voor een soep of salade vooraf en vers fruit of vla als dessert.
  
  

Op uw gemak de mogelijkheden bekijken?

Vraag gratis en vrijblijvend de catalogus aan!

Gratis catalogus aanvragen

Per post of digitaal

Op uw gemak de mogelijkheden bekijken?

Nieuwsbriefinschrijving