Bel: 088 - 2012 123
Tafeltje dekje Arnhem

Heerlijke maaltijden aan huis bezorgd in Arnhem

 

Tafeltje-dek-je vriesverse maaltijden

apetito levert vriesverse tafeltje-dek-je maaltijden in Arnhem en omstreken. U kunt daarbij kiezen uit meer dan 130 verschillende maaltijden, van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten. Wilt u weten waaruit u kunt kiezen? Kijk in onze webshop of in de catalogus.

Voordelig proberen? Bestel hier direct uw proefpakket.

 

Tafeltje-dek-je warm bezorgde maaltijden

Indien gewenst én mogelijk bezorgen wij in Arnhem ook warme tafeltje-dek-je maaltijden.
Deze bezorgen wij 365 dagen per jaar. Wanneer u een warme maaltijd thuisbezorgd wilt hebben, kunt u dagelijks uit zeven verschillende maaltijden kiezen.
Dat menuplan wisselt wekelijks. Klik hier voor een voorbeeld of neem contact op met onze klantenservice voor het actuele menplan.

Wilt u weten of we ook op uw adres warme maaltijden bezorgen?
Vul dan hieronder uw postcode in:

loading

365 dagen per jaar een verantwoorde maaltijd

Onze warme maaltijden zijn met name geschikt voor degenen die tijdelijk of permanent niet in staat zijn om zelf te koken of maaltijden te verwarmen. De maaltijden worden het hele jaar geleverd zodat u ook in het weekend en op feestdagen verzekerd bent van een heerlijke en verantwoorde maaltijd van apetito!

 

Unieke Chefmobiel

Onze warme maaltijden worden bezorgd door de unieke Chefmobiel. Hierin worden de maaltijden tijdens het rijden bereid, waardoor ze perfect op temperatuur zijn op het moment van bezorging. Bovendien blijven de voedingswaarden door deze unieke manier van bereiden en bezorgen optimaal behouden. Onze Chefmobiels zijn bovendien uitgerust met koelkasten waardoor het ook mogelijk is een driegangenmenu te bezorgen. U kiest dan voor een soep of salade vooraf en vers fruit, vla of yoghurt als dessert.

Op uw gemak de maaltijden bekijken?

Ontdek het complete aanbod in onze webshop!

Op uw gemak de maaltijden bekijken?

Nieuwsbriefinschrijving